Η Emma Stone θα υποδυθεί την Cruella de Vil και οι πρώτες εικόνες είναι εδώ!
Οι πρώτες εικόνες της Emma Stone ως Cruella de Vil παρουσιάστηκαν στο D23 και είναι εντυπωσιακές!

Η Emma Stone θα υποδυθεί την κλασσική κακιά του Disney, Cruella de Vil σε μία ταινία για την ιστορία της. Η ανακοίνωση μας είχε κάνει να ενθουσιαστούμε, αλλά από τότε και μετά δεν είχαμε ακούσει τίποτα άλλο. Αυτό άλλαξε το Σαββατοκύριακο!

Βλέπεις, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Disney διοργάνωσε το D23. Πρόκειται για ένα event που η εταιρεία δείχνει τα σχέδιά της για τα επόμενα χρόνια. Από θεματικά πάρκα, σειρές, αλλά και ταινίες που πρόκειται να μας απασχολήσουν!

Μέσα σε όλες τις ανακοινώσεις που ακούσαμε, η εταιρεία μας έδειξε και τις πρώτες εικόνες της Emma Stone ως Cruella de Vil. Μάλιστα, στο D23 ανακοινώθηκε ότι η ταινία θα είναι κάτι σαν η ιστορία της γνωστής κακιάς της Disney. Θα την ακολουθεί τη δεκαετία του ’80 και θα μας τη δείξει σε μία εποχή που είχε έναν πιο punk χαρακτήρα.

Η οσκαρική, πλέον, Emma Stone θα υποδυθεί την Cruella de Vil παίρνοντας τον ρόλο από την Glenn Close που είχε στοιχειώσει τα όνειρα μας όταν υποδύθηκε τη γνωστή κακιά στην ταινία 101 Σκυλιά της Δαλματίας. Μάλιστα, ο ρόλος αυτός χάρισε στην Close μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Λέτε να δούμε κάτι αντίστοιχο και για την Stone;

Μέχρι τότε, όμως, δες την πρώτη εικόνα που δείχνει τη γνωστή ηθοποιό μεταμφιεσμένη ως Cruella de Vil!

Δες επίσης: Η απόλυτη καλτ μαύρη κωμωδία «Zombieland» επιστρέφει 10 χρόνια μετά την πρώτη ταινία!  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;