Miley Cyrus: Ξέσπασε για τις φήμες που έχουν να κάνουν με τον χωρισμό της μέσω Twitter!
Η Miley Cyrus διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τον χωρισμό της με τον Liam Hemsworth με έντεκα(!) tweets!

Έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth χώρισαν για ακόμη μία φορά. Όμως, οι φήμες για τον χωρισμό τους έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Άλλες κάνουν λόγο για το ότι η Miley απάτησε τον ηθοποιό και άλλες για καταχρήσεις ουσιών. Η Miley Cyrus, όμως, είχε κάτι να πει για τον χωρισμό της!

Μπορεί να μην είχε εκφράσει τίποτα για τον χωρισμό της από τον γνωστό ηθοποιό, πέρα από ένα πολύ συγκινητικό τραγούδι. Όμως, όλα άλλαξαν και η γνωστή τραγουδίστρια ξέσπασε!

Η Miley μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter έκανε έντεκα (!) tweets για να εξηγήσει τη θέση της και την άποψή της για όσα συνέβησαν. Και να σβήσει μία για πάντα τις φήμες που κυκλοφορούν όσον αφορά τον χωρισμό της!

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγραψε:

“Μπορώ να αποδεχτώ πως η ζωή που διάλεξα σημαίνει ότι πρέπει να ζω τελείως ανοιχτά και να είμαι εντελώς διαφανής με τους φαν μου, που τους αγαπώ, και το κοινό στο 100% του χρόνου.

Αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ είναι να μου λένε ότι λέω ψέματα για να καλύψω ένα έγκλημα που δεν έχω διαπράξει. Δεν έχω τίποτα να κρύψω.”

Δες και τη σχετική ανάρτηση της Miley Cyrus!

Δες ακόμα: Το πρώτο τρέιλερ για τη ταινία «Άγγελοι του Τσάρλι» κυκλοφόρησε και είναι… πολλά υποσχόμενο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;