Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τρολάρει τον εαυτό της και μας θυμίζει ότι
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τρολάρει τον εαυτό της σε μία ανάρτηση στο Instagram!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αποδείξει ότι έχει χιούμορ και της αρέσει να παίζει με την εικόνα της και την αντίληψη του κόσμου για αυτήν. Έτσι, στη νέα της ανάρτηση για την επιστροφή του Next Top Model αυτοτρολάρεται και μας κάνει να γελάσουμε με την καρδιά μας.

Ο δεύτερος κύκλος του διαγωνισμού μοντέλου ετοιμάζεται και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε και πάλι τους αγαπημένους μας κριτές. Όμως, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκλεψε τις εντυπώσεις πέρυσι αφού τα είχε κάνει όλα.

Οπότε, το γνωστό μοντέλο είπε να “παίξει” λίγο με την ατάκα της που έγινε viral. Έτσι μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία από τα backstage των γυρισμάτων για το τρέιλερ του Next Top Model και έγραψε μία πολύ αστεία λεζάντα!

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο στην ανάρτηση της στο Instagram γράφει:

“GNTM IS BACK !!! Ε καλά σιγά δεν είναι κάτι δύσκολο το έχω κάνει και πέρυσι αυτό.. ?Παρόλα αυτά είστε έτοιμοι για τη δεύτερη σεζόν; Και που ξέρετε μπορεί να βρέθηκε κάτι που δεν το έχω κάνει (ακόμα) εγώ ?ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ❤️”

Δες τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

GNTM IS BACK !!! Ε καλά σιγά δεν είναι κάτι δύσκολο το έχω κάνει και πέρυσι αυτό.. ?Παρόλα αυτά είστε έτοιμοι για τη δεύτερη σεζόν; Και που ξέρετε μπορεί να βρέθηκε κάτι που δεν το έχω κάνει (ακόμα) εγώ ?ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ❤️ @gntmgr #gntmgr @starchanneltv #styling @christos_alexandropoulos #glam @yannissiskos #nails @crisovalantou #mastermind @elena_hristopoulou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

Δες επίσης: Next Top Model 2 – Το τρέιλερ και οι φωτογραφίες από το γύρισμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;