Formula 1: Έτσι θα είναι το νέο μονοθέσιο της διοργάνωσης
Δες πώς θα είναι το νέο μονοθέσιο στη Formula 1!

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και, ειδικότερα, η Formula 1 ετοιμάζονται για το αμαξίδιο του μέλλοντος. Η παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού δημοσιοποίησε ένα πολύ ενδιαφέρον video που δείχνει ένα πρωτότυπο αμαξίδιο που βασίζεται στους νέους κανονισμούς που αναμένεται να ισχύουν από την αγωνιστική σεζόν του 2021!

Tο τεστ για το νέο υπερσύγχρονο αμαξίδιο πραγματοποιείται στο Χινβίλ της Ελβετίας και την υπέρ-σύγχρονη αεροδυναμική σήραγγα της Sauber Motorsport. Ενώ, πρόκειται για μοντέλο κλίμακας 50% στο οποίο η τεχνική ομάδα της FIA, με επικεφαλής τον δικό μας Νικόλα Τομπάζη, δοκίμασε τις προτεινόμενες αλλαγές στην αεροδυναμική των νέων μονοθεσίων.

Η Formula 1 θέλει εδώ και καιρό να αυξήσει το θέαμα στους αγώνες της, επιτρέποντας στα μονοθέσια να ακολουθούν το ένα το άλλο χωρίς τις να έχουν συνέπειες από τον ακάθαρτο αέρα. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι και φέτος το μονοθέσιο που ακολουθεί από κοντά ένα άλλο, χάνει περίπου το 50% της κάθετης δύναμης που κανονικά παράγει.

Αξίζει να τονιστεί πως ακόμα οι τεχνικοί κανονισμοί του 2021 δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Ενώ, το deadline για την οριστικοποίησή τους έχει μεταφερθεί για τον Οκτώβριο. Πιστεύεται ότι η τελική πρόταση προς τις ομάδες αναμένεται να αφορά ένα μονοθέσιο όπως αυτό που παρουσιάζεται στο παρακάτω video.

Οπότε, το μέλλον για τη Formula 1 φαίνεται να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό και με περισσότερο θέαμα για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Μία σεζόν έμεινε για να δεις όλες αυτές τις αλλαγές!

Δες το σχετικό βίντεο από το κανάλι της Formula 1 στο YouTube!

Δες ακόμα: Formula 1: Αποκλειστικά στην ΕΡΤ θα παρακολουθήσεις τη νέα σεζόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;