Ελισάβετ Ναζλίδου: Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός
Η γνωστή ηθοποιός, Ελισάβετ Ναζλίδου, δυστυχώς απεβίωσε.

Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από τη ζωή η Ελισάβετ Ναζλίδου αργά το βράδυ της Πέμπτης. Η γνωστή ηθοποιός έδινε “μάχη” με τον καρκίνο για πάνω από τέσσερις μήνες. Ενώ, η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή, στις 11:30 το πρωί στην Λάρισα.

Η Ελισάβετε Ναζλίδου είχε συμμετάσχει σε πολλές γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως η Αίθουσα του Θρόνου, Οι μεν και οι δε, Λίτσα.com. Παράλληλα, έπαιξε και σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες γνωστών Ελλήνων σκηνοθετών όπως οι “Γυναίκες Δηλητήριο” (1993) του Νίκου Ζερβού, με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Βλάση Μπονάτσο, Νάντια Μουρούζη κ.α., “Επιστροφή” (2007) του Βασίλη Δούβλη κ.α.

H δυσάρεστη αυτή είδηση αναστάτωσε τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μάλιστα, το δυσάρεστο νέο του θανάτου της γνωστής ηθοποιού έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης του ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του έγραψε:

“Έφυγε και η Ελισάβετ (Ναζλιδου)/ μα τι άδικο/ πάλεψε με τον καρκίνο και σήμερα έφυγε απ’τη ζωή/ η κηδεία της θα γίνει αύριο το πρωί στις 11:30 στο 1ο νεκροταφείο στην Λάρισα/ δεν έχω λογία να γράψω/ ένα μεγάλο χαμόγελο θυμάμαι και μια γλύκα/ ήταν στα γυρίσματα της Αίθουσας του θρόνου που τη γνώρισα/ καλή ηθοποιός και υπέροχο πλάσμα/ κάλο ταξίδι να’χει.”

Δες τη σχετική ανάρτηση!

Δες επίσης: Δε θα πιστεύεις πόσο άλλαξαν οι ηθοποιοί από την αρχή μέχρι το τέλος της σειράς που πρωταγωνιστούσαν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;