Σινεμά: Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την εβδομάδα αυτή και πρέπει να δεις!
Δες ποιες ταινίες κάνουν πρεμιέρα την εβδομάδα αυτή στα ελληνικά σινεμά και διάλεξε ποια θα δεις!

Η προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου μας φυλάει πολύ δυνατές ταινίες που θα σε κάνουν να θέλεις να τρέξεις σε ένα από τα θερινά σινεμά της πόλης για να τις δεις. Μπορεί να είναι μόνο τρεις οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα, αλλά θα θέλεις να τις δεις όλες!

Και πώς να μη θέλεις άλλωστε, αφού προέρχονται από τρεις σκηνοθέτες που συζητιούνται πολύ. Οι δύο έχουν αφήσει το στίγμα τους στον παγκόσμιο κινηματογράφο και ο τρίτος είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του σινεμά του τρόμου.

Οι υπόλοιπες ταινίες της εβδομάδας είναι επανεκδόσεις κλασσικών ταινιών. Οπότε, αν θέλεις να δεις μία κλασσική ταινία κάτω από τα αστέρια μπορείς να επιλέξεις μία από αυτές!

Πάμε να δούμε ποιες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στα ελληνικά σινεμά την εβδομάδα αυτή;

Μεσοκαλόκαιρο

O Ari Aster επιστρέφει ένα χρόνο μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης του ταινίας (Hereditary) με μία ακόμη ταινία τρόμου που θα σε κάνει να θέλεις να κρυφτείς στη θέση σου. Τα θέματα που έχει η ταινία είναι κοινά με το Hereditary, αλλά αυτή τη φορά η δράση μεταφέρεται στη Σκανδιναβία, όπου ένα χωρισμένο ζευγάρι πάει σε ένα από τα φεστιβάλ που γίνονται το μεσοκαλόκαιρο εκεί. Αυτό που ακολουθεί είναι ο απόλυτος τρόμος για τις επόμενες ώρες της ταινίας. Πρωταγωνιστεί η εξαιρετική Florence Pugh και είναι μία ταινία που δε θα θέλεις να χάσεις!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;