Τα σημάδια που σου αποδεικνύουν ότι σε έχει ερωτευθεί!
Έτσι θα καταλάβεις αν σε έχει ερωτευθεί!

Και ποιος δε θέλει τον έρωτα στη ζωή του, φίλοι μου;

Όλοι μας τον επιθυμούμε και άλλοτε τον έχουμε σε μικρές δόσεις, άλλοτε σε μεγάλες και άλλοτε απλά τον περιμένουμε να φανεί.

Έλα όμως που κάποιες φορές ο άλλος είναι ερωτευμένος μαζί σου ή έχει αρχίσει να σε βλέπει ρομαντικά κι εσύ… όχι απλά δεν παίρνεις χαμπάρι, αλλά είσαι στην κοσμάρα σου και ούτε καν που έχει πάει το μυαλό σου προς τα εκεί.

Ορισμένες μικρές και αυθόρμητες κινήσεις, όμως, μπορούν να σε κάνουν να καταλάβεις ότι κάποιος ενδιαφέρεται, ότι κάποιος είναι διαθέσιμος, έτοιμος για σχέση ή ερωτευμένος μαζί σου.

Και ιδού ποιες είναι:

1. Θυμάται ό,τι του έχεις εκμυστηρευτεί, πράγμα που σημαίνει ότι σε προσέχει όταν μιλάς και θεωρεί σημαντικά αυτά που έχεις να του πεις.

2. Είναι πρόθυμος στο να κάνει παραχωρήσεις και δεν σου επιβάλλει ποτέ τη γνώμη ή την προτίμησή του, γιατί αφενός είναι καλός χαρακτήρας και αφετέρου σε σέβεται.

3. Θέλει να σε γνωρίσει όλο και περισσότερο, για αυτό δείχνει προθυμία να βγαίνει με φίλους σου, έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία να περνάει χρόνο μαζί σου και να σε γνωρίζει τους ανθρώπους που αγαπάς.

4. Παραδέχεται τα λάθη του και σου δείχνει την ευάλωτη πλευρά του, αφήνοντας πίσω τους εγωισμούς.

5. Δε βαριέται ποτέ να κάνετε πράγματα μαζί, αντιθέτως σου προτείνει να βρεθείτε και να πάτε σε καινούρια μέρη μαζί, με κάθε ευκαιρία.

Δες ακόμα: 4 πράγματα που μας μαθαίνουν οι αληθινοί φίλοι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;