«League of Legends»: Το μεγαλύτερο Esport παγκοσμίως διοργανώνει τους ευρωπαϊκούς τελικούς στην Αθήνα
Στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του League of Legends (LEC) έρχεται στην Αθήνα, για το εκρηκτικό φινάλε της Σεζόν 2019 που κατέρριψε πολλά ρεκόρ, με οπαδούς από ολόκληρη την Ευρώπη να συρρέουν στην ιστορική πρωτεύουσα της Ελλάδας

Η Riot Games είναι ενθουσιασμένη που θα φέρει την κορύφωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του League of Legends (LEC) στην υπέροχη πόλη της Αθήνας, φέτος τον Σεπτέμβριο. Το LEC ξεκίνησε τον Ιανουάριο και εξελίχθηκε γρήγορα στο πρωτάθλημα esports με την περισσότερη τηλεθέαση στην Ευρώπη. Το 2019 υπήρξε, επίσης, μια εμβληματική χρονιά για το χώρο των ευρωπαϊκών esports, με την ισπανική ομάδα G2 να εξασφαλίζει την παγκόσμια κυριαρχία κερδίζοντας το διεθνές τουρνουά Mid-Season Invitational το Μάιο.

Το LEC διαθέτει τους δημοφιλέστερους χορηγούς από κάθε άλλο πρωτάθλημα esports στον κόσμο. Στους τελικούς του Spring Split συμμετείχαν 20.000 οπαδοί των esports, φέρνοντας άνω των 2 εκατομμύριων ευρώ στην τοπική οικονομία του Ρότερνταμ σε δύο ημέρες, ενώ το 87% των επισκεπτών προήλθαν εκτός της πόλης, από πολύ μακρινά μέρη όσο η Νότια Κορέα, η Κίνα και το Περού. Τώρα, η μάχη του LEC μεταφέρεται στην Αθήνα, στο εκπληκτικό Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Γκάλης», που βρίσκεται στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Αθήνας.

Σε αυτόν τον χώρο διεξάχθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα το 2004 και, τώρα, το 2019, επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις esports της χρονιάς. Στην εκδήλωση θα φιλοξενηθεί και ένας εκθεσιακός χώρος επίδειξης, σε συνεργασία με τους χορηγούς Lion Cereal, Tchibo και Warner Music και πάνω από 20 ακόμα συνεργάτες, με μια σειρά από συναρπαστικές εμπειρίες, όπως συναντήσεις με ομάδες του LEC και επαγγελματίες παίκτες, συμμετοχή σε διασκεδαστικές δραστηριότητες, cosplay και πολλά άλλα. Πριν και μετά από τους συναρπαστικούς ζωντανούς αγώνες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολλά λάφυρα από τον κόσμο του League of Legends στον περιβάλλοντα χώρο.

Η διήμερη εκδήλωση θα καλύπτει τους Ημιτελικούς και τον Τελικό. Τα εισιτήρια διατίθενται για αγορά μέσω διαδικτύου εδώ, στα inSpot, Battlenet, Gnet ίντερνετ καφέ, καθώς και σε επιλεγμένα Καταστήματα Public και Πρακτορεία ΟΠΑΠ σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή σε κατόχους εισιτηρίων στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στις 11:00 ώρα Ελλάδας.

Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια και για τις δύο ημέρες της ζωντανής εκδήλωσης στο διαδίκτυο εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;