Ήξερες ότι το κόκκινο κρασί βοηθάει στο να αδυνατίσεις;

Από neolaia.gr Team 21 Αυγούστου 2019

Μία νέα έρευνα υποστηρίζει ότι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί μπορεί να σε βοηθήσει να αδυνατίσεις!

Σίγουρα έχει ακούσει από πολλούς ότι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί κάνει καλό στην υγεία. Κι αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει μία νέα έρευνα. Μάλιστα, η έρευνα αυτή υποστηρίζει ότι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί πριν τον ύπνο βοηθά στο αδυνάτισμα και η κατανάλωσή του ισοδυναμεί με αποτελέσματα που κάποιος μπορεί να επιτύχει με μία ώρα στο γυμναστήριο!

Σύμφωνα με την ΑΠΕ- ΜΠΕ, μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα του Καναδά το κόκκινο κρασί μπορεί να βοηθήσει όποιον θέλει να αδυνατίσει. Νομίζω ότι τώρα έχεις αρχίσει και χοροπηδάς που δε χρειάζεται να γραφτείς γυμναστήριο!

Η έρευνα έγινε από την ομάδο του Τζέισον Ντικ ντελ Ούνιο. Από την έρευνα αυτή προκύπτει το συμπέρασμα πως τα οφέλη που προσφέρονται στον ανθρώπινο οργανισμό από την ρεσβερατρόλη, μία χημική σύνθεση που βρίσκεται στο κόκκινο κρασί, ισοδυναμούν με εκείνα που μπορεί να επιτύχει αθλούμενος επί μία ώρα. Η ουσία αυτή του κρασιού, αποτρέπει τα κύτταρα του λίπους να αποκτήσουν πυκνότητα.

Η ρεσβερατρόλη εντοπίζεται, επίσης, στη μαύρη σοκολάτα. Μάλιστα, σε μεγάλες ποσότητες επιβραδύνει την αύξηση του βήτα αμυλοειδούς στον εγκέφαλο και θεωρείται πως μπορεί να συμβάλλει και στην πρόληψη της νόσου του Αλτσχάιμερ. Το δεύτερο, όμως, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί!

Η νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα ενισχύει την αντίστοιχη μελέτη που είχε πραγματοποιηθεί στο Χάρβαρντ των ΗΠΑ. Η έρευνα εκείνη υποστήριζε πως ένα βραδινό ποτηράκι κόκκινο κρασί μπορεί να βοηθήσει στη μείωση βάρους.

Σύμφωνα με την έκθεση που είχε εκδώσει το αμερικανικό πανεπιστήμιο, κάποιος να αποτρέψει έως και 70% την αύξηση του βάρος του εάν καταναλώνει δύο ποτήρια κόκκινο κρασί την ημέρα. Για να πετύχει κάποιος τα βέλτιστα αποτελέσματα θα πρέπει η κατανάλωση να γίνεται το βράδυ! Ενώ, η έρευνα έδειξε αυτό δεν λειτουργεί αν κάποιος πίνει το κρασάκι του με το μεσημεριανό του γεύμα.

Οπότε, ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί (και ΟΧΙ ένα μπουκάλι) πριν τον ύπνο μπορεί να κάνει θαύματα!

Δες ακόμα: 8 πράγματα που μάλλον δεν ήξερες για το κρασί

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486