Η Eurovision γίνεται ταινία στο Netflix και δε φαντάζεσαι ποια τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστεί!
Η Eurovision θα γίνει ταινία στο Netflix και μόλις ανακοινώθηκε μία από τις πρωταγωνίστριες!

Σου έχουμε, ήδη, πει ότι η Eurovision θα μετατραπεί σε μία πρωτότυπη ταινία για το Netflix. Τα ευχάριστα νέα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ, καθώς ανακοινώθηκε ένα ακόμη μέλος του καστ της ταινίας και έχουμε ενθουσιαστεί.

Η ταινία θα έχει την υπογραφή του Will Ferrell και μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram μας ενημέρωσε ότι η Demi Lovato θα είναι μέρος της σειράς. Μάλιστα, ο Will Ferrell ευχήθηκε χρόνια πολλά στην νεαρή ηθοποιό και τραγουδίστρια με την ανάρτηση αυτή.

Η Demi Lovato δεν άργησε να το ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη λεζάντα του βίντεο της ανακοίνωσης γράφει τα εξής:

“Ο Will Ferrell μου έφτιαξε μία τούρτα… μόνος του. Φαίνεται απόλυτα επαγγελματικά φτιαγμένη και αγορασμένη από κάποιο κατάστημα, οπότε, δεν είμαι καθόλου καχύποπτη ότι την έφτιαξε μόνος του στον ελεύθερό του χρόνο.”

Ενώ, το ακολούθησε με το hashtag eurovisionmovie!

Η ταινία θα έχει να κάνει με δύο Ισλανδούς μουσικούς, που θα τους υποδυθούν ο Will Ferrell και η McAdams, που τους γίνεται πρόταση να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Οπότε, μάλλον, η Lovato θα παίζει την εκπρόσωπο κάποιας άλλης χώρας.

Δες τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

y’all, Will Ferrell made me a cake…from scratch. It looks completely professional and store bought so I’m not at all suspicious that he baked it himself in all of his free time ? #netflixisajoke #eurovisionmovie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato) στις

Δες ακόμα: Η Eurovision πάει… Netflix!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;