Το Spider- Man: Far From Home προσθέτει 4 λεπτά στη διάρκειά του κι επιστρέφει στις αίθουσες!
Το Spider- Man: Far From Home επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες με επιπλέον 4 λεπτά!

Το MCU έχει κατακτήσει το παγκόσμιο box office για το 2019, με τρεις διαφορετικές ταινίες να ξεπερνάνε το 1 δισ. σε εισπράξεις. Πρόκειται για το Avengers: Endgame (2,795 δισ.), Captain Marvel (1,128 δισ.) και το Spider- Man: Far From Home (1,109 δισ.). Το τελευταίο, όμως, ετοιμάζεται να προβληθεί και πάλι στις κινηματογραφικές αίθουσες με 4 λεπτά παραπάνω υλικό!

Το Spider- Man: Far From Home αποτελεί τον επίλογο του Infinity Saga, όπως το ονόμασε ο Kevin Feige, του MCU και έχει να κάνει με τον αντίκτυπο που είχαν οι ενέργειες του Thanos στον κόσμο, αλλά και στους ήρωες που αγαπάμε. Οι κριτικές ήταν διθυραμβικές και το box office ακόμη καλύτερο από ότι περιμέναμε!

Η νέα ταινία του ανθρώπου αράχνη αποτελεί και την πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα που ξεπερνάει το 1 δισ. σε εισπράξεις. Μάλιστα, έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία του στούντιο παραγωγής της που είναι η Sony. Ξεπερνώντας το Skyfall που έχει εισπράξεις 1,108 δισ. Οπότε, η Sony και η Marvel είπαν να ενδυναμώσουν κι άλλο το τεράστιο, ήδη, box office της ταινίας!

Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, η ταινία θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες από 29 Αυγούστου με 4 λεπτά επιπλέον υλικό. Αυτό θα ισχύσει για την Αμερική, αλλά ελπίζουμε να το δούμε και στην Ελλάδα!

Δες επίσης: Οι X-men και ο Wolverine θα συμμαχήσουν πιο νωρίς από ότι περιμέναμε με τους Avengers!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;