Ένα... ακραίο περιστατικό έγινε σε ξενοδοχείο της Κρήτης με μία τουρίστρια και τα τζιτζίκια!
Είναι ότι πιο περίεργο έχω ακούσει τελευταία!

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα ξενοδοχείο τουριστικής περιοχής στο Ηράκλειο. Έχουμε ακούσει διάφορα, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο!

Μία τουρίστρια από τη Μεγάλη Βρετανία ήρθε για να περάσει τις διακοπές της στην Ελλάδα και, μάλιστα, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η Βρετανή, λοιπόν, έμενε σε ένα ξενοδοχείο και άρχισε να διαμαρτύρεται ότι την ενοχλούσε ένας θόρυβος που δεν μπορούσε να καταλάβει από που προερχόταν.

Η τουρίστρια υποστήριζε ότι ο θόρυβος αυτός ξεκινούσε από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ και κορυφωνόταν το μεσημέρι οπότε εκείνη ήθελε να ξεκουραστεί. Δεν την άφηνε σε ησυχία, που λες, αυτός ο θόρυβος!

Απευθύνθηκε, λοιπόν, στο γραφείο από το οποίο είχε κανονίσει το ταξίδι της καθώς δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τον περίεργο αυτό θόρυβο. Όμως, τα βρήκε λίγο σκούρα!

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου της εξήγησαν ότι ο θόρυβος αυτός προερχόταν από… τα τζιτζίκια!

Πρέπει να σου πω, ότι το έντομο αυτό δεν υπάρχει στη Μεγάλη Βρετανία, οπότε, η τουρίστρια δεν το γνωρίζει και δεν το έχει ακούσει ξανά. Αυτό είναι το ελαφρυντικό της!

Όμως, δεν της έφτανε η εξήγηση αυτή. Η γυναίκα ζήτησε να της αλλάξουν δωμάτιο προκειμένου να απομακρυνθεί όσο γίνεται από τον ήχο των εντόμων. Ενώ, όταν είδε ότι ακούγεται και σε άλλα σημεία, λέγεται ότι απείλησε με μηνύσεις το ξενοδοχείο!

Πιστεύω, ότι δεν υπάρχουν λόγια!

Δες ακόμα: Η ανάρτηση που έγινε viral στο Twitter και συγκέντρωσε πολλά καυστικά σχόλια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;