Disney+: Πότε θα έρθει στην Ευρώπη η νέα streaming πλατφόρμα;
Το Disney+ έρχεται και στην Ευρώπη. Δείτε αναλυτικά!

Η Disney είναι έτοιμη να λανσάρει τη streaming υπηρεσία της Disney+ που θα περιέχει πρωτότυπο περιεχόμενο, αλλά και όλη τη βιβλιοθήκη με τις κλασσικές, πλέον, ταινίες της γνωστής εταιρείας. Το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας έχει προγραμματιστεί για τις 12 Νοεμβρίου!

Μέχρι τώρα, πιστεύαμε ότι το Disney+, αρχικά, θα λανσαριστεί αποκλειστικά στις ΗΠΑ. Όμως, η Disney έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, εντάσσοντας δύο ακόμα χώρες όπου θα κάνει πρεμιέρα η νέα πλατφόρμα την ίδια ημερομηνία με τις ΗΠΑ.

Η υπηρεσία Disney+ θα είναι διαθέσιμη στις 12 Νοεμβρίου και στον Καναδά και στην Ολλανδία, όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης. Ενώ, στις 19 Νοεμβρίου, η υπηρεσία θα διατεθεί σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Μετά από αυτό δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω ημερομηνίες για επέκταση της νέας streaming πλατφόρμας και σε άλλες χώρες. Όμως, η Disney σημειώνει ότι μέσα στα δύο πρώτα χρόνια η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες αγορές.

Η εταιρεία έχει, ήδη, ενεργοποιήσει τα κανάλια στα social media για όλες τις παραπάνω χώρες, ενώ οι τιμές που θα ισχύσουν για την πρόσβαση στην υπηρεσία για την Ολλανδία ανέρχονται στα 6,99 ευρώ για τη μηνιαία συνδρομή και στα 69,99 ευρώ για την ετήσια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι των ΗΠΑ θα μπορούν να απολαμβάνουν ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει το Disney+, το ESPN+ και το Hulu για μόλις 12,99 δολάρια το μήνα. Αναμένεται να δούμε αν κάτι τέτοιο θα ισχύσει και για την Ευρώπη!

Η Disney έκανε γνωστές και τις συσκευές στις οποίες θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία. Ειδικότερα, το Disney+ θα είναι διαθέσιμο είτε απευθείας είτε μέσω εφαρμογών στις εξής συσκευές:

  • Apple (iPhone, iPad, iPod touch και Apple TV)
  • Google (Android smartphones, συσκευές Android TV, Google Chromecast)
  • Microsoft (Xbox One)
  • Sony / Sony Interactive Entertainment (σε όλες τις Android τηλεοράσεις και στο PlayStation 4)
  • Roku (Roku streaming players και Roku TV μοντέλα)

Πάντως με τις σειρές που έχει ανακοινώσει ο Kevin Feige, αλλά και για τον κόσμο του Star Wars, μας έχει κερδίσει, ήδη, το ενδιαφέρον. Και δεν μπορούμε να περιμένουμε να λανσαριστεί και στην Ελλάδα!

Δες επίσης: Disney+: Η νέα πλατφόρμα της Disney που έρχεται για να ανταγωνιστεί το Netflix!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;