Sherlock: Θα δούμε και πέμπτο κύκλο της σειράς;
Τι λέει ο Watson, Martin Freeman, για το αν θα επιστρέψει στις οθόνες μας η σειρά Sherlock;

Η σειρά Sherlock αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες βρετανικές σειρές των τελευταίων ετών και έχει ένα φανατικό κοινό. Μάλιστα, αποτελεί τη σειρά που έκανε σταρ το πρωταγωνιστικό της δίδυμο, Benedict Cumberbatch και Martin Freeman. Παρόλο που η σειρά τελείωσε με την τέταρτη σεζόν της, πολλοί ρωτάνε αν θα δούμε και πέμπτο κύκλο!

Ο Martin Freeman, λοιπόν, έδωσε την απάντησή του στην ερώτηση αυτή. Ο τελευταίος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2017 και ο ηθοποιός που έπαιζε τον ρόλο τον Dr. Watson αποκάλυψε ότι οι πιθανότητες για να γίνει και πέμπτος κύκλος είναι “λίγες και μακρινές”.

Σε συνέντευξή του στο Collider είπε τα εξής για τη σειρά :

“Τεράστια, τεράστια, παγκόσμια επιτυχία και πέρα από οτιδήποτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Αν είναι κάτι πολύ ξεχωριστό, και αν είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον και διαφορετικό νομίζω ότι θα είμαστε όλοι ανοιχτοί σ’ αυτό.

Πάντα ένιωθα ότι είναι ένα μεγάλο γεγονός, οπότε εάν είναι να κάνουμε περισσότερα, θα πρέπει να είναι αντάξιο αυτού. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε απλά με κάτι αρκετά καλό. Θα πρέπει να είναι πραγματικά, πραγματικά ξεχωριστό.”

Το ενθαρρυντικό σε όλη την υπόθεση, είναι ότι ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι η τέταρτη σεζόν του Sherlock ήταν μία παύση. Οπότε, μας άφησε λίγες ελπίδες για το μέλλον της σειράς!

Δες ακόμα: Ο Benedict Cumberbatch μιμείται 30 διάσημους και είναι ξεκαρδιστικός (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;