4 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις πριν το σεξ
Αυτά τα πράγματα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τα κάνεις πριν το σεξ!

Το σεξ είναι κάτι που αρέσει σε όλους. Μάλιστα, αποτελούμε ένα από τα λίγα είδη θηλαστικών που το χρησιμοποιούμε απλά και μόνο για ευχαρίστηση και όχι απαραίτητα για διαιώνιση του είδους. Αλλά, πώς θα το ευχαριστηθείς αν δεν κάνεις τα προκαταρκτικά.

Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις διάφορα πράγματα πριν το σεξ που θα σε κάνουν να το απολαύσεις ακόμη περισσότερο από ότι νομίζεις. Δεν είναι απλά ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώστε! Θέλεις μέθοδο, προσοχή και όλα να γίνουν στην εντέλεια. Ειδικά, αν θέλεις και ο σύντροφός σου να περάσει όσο καλά περνάς κι εσύ!

1. Βλέμματα

Το “παιχνίδι” μπορεί να αρχίσει αρκετά πιο νωρίς. Από όταν είστε έξω με τους φίλους σας. Με βλέμματα όλο υποσχέσεις και παιχνιδάκια που κανείς δεν καταλαβαίνει, αλλά είναι εκεί. Είναι ένα μεταξύ σας μήνυμα που θα σας κάνει να θέλετε όλο και περισσότερο ο ένας τον άλλο.

2. Μη ξεχάσεις τα χάδια

Είναι σημαντικό να υπάρχει τρυφερότητα πριν και κατά τη διάρκεια του σεξ. Οπότε, οι αγκαλίτσες και τα χαδάκια πριν θα κάνουν και εσένα και τη σύντροφό σου να περάσετε πολύ ευχάριστα στο σεξ και να το απολαύσετε με την ψυχή σας.

3. Υπονοούμενα

Πάλι, μπορεί να ξεκινήσεις από πολύ πριν να είστε οι δύο σας. Με λέξεις, κινήσεις και πράγματα που θα δείξουν στο ταίρι σου ότι θέλεις να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

4. Κάνε ατμόσφαιρα

Όταν, πλέον, θα είστε οι δύο σας στο σπίτι, φτιάξε λίγο την ατμόσφαιρα. Άναψε κεριά, βάλε μουσική και άσε να σε οδηγήσει η κατάσταση αυτή! Δε χρειάζεται και τίποτα άλλο τελικά!

Δες ακόμα: 3 λάθη που κάνουμε ΟΛΟΙ στο σεξ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
10'
35 - 37
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;