Όσκαρ 2020: Joker και Joaquin Phoenix ανάμεσα στα φαβορί σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων
Τα Όσκαρ 2020 θα είναι αρκετά ανταγωνιστικά για το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου!

Μία από τις ταινίες που δεν μπορούμε να περιμένουμε για να δούμε είναι η νέα ταινία του Joker, του Todd Phillips με πρωταγωνιστεί τον Joaquin Phoenix. Η ταινία θα προβληθεί τον Οκτώβριο και, ήδη, συγκεντρώνει πολύ θετικά σχόλια. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής της θεωρείται, ήδη, ένα από τα μεγάλα φαβορί για τα Όσκαρ 2020 σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων.

Βλέπεις, ο μεγάλος αγώνας για τα Όσκαρ 2020 τώρα ξεκινάει. Η μεγάλη κούρσα ξεκινάει στο Φεστιβάλ της Βενετίας που τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει ταινίες που έχουν φτάσει σε μεγάλες νίκες, αλλά και σε πολλές υποψηφιότητες στα Όσκαρ. Ανάμεσα σε αυτές το La La Land, The Favourite, Gravity, Birdman κι άλλες πολλές. Η συνέχεια έχει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και μετά υπάρχουν βραβεία κριτικών και ενώσεων που θα μας δώσουν μία καλύτερη εικόνα για την κούρσα στα Όσκαρ 2020. Τελικά, θα έχουμε την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων στις 9 Φεβρουαρίου του 2020.

Μπορεί αυτό να ακούγεται μακριά, αλλά, ήδη από την αρχή του 2019 (και μετά το τέλος των Όσκαρ 2019) έχει αρχίσει η κουβέντα για τον επόμενο χρόνο. Απλά, η περίοδος αυτή είναι που κυκλοφορούν οι περισσότερες ταινίες που θέλουν να διεκδικήσουν το χρυσό αγαλματίδιο. Κυκλοφορούν όσο πιο κοντά στο τέλος του χρόνου γίνεται για να είναι φρέσκες στο μυαλό των ψηφοφόρων της Ακαδημίας.

Κι έτσι, τα γραφεία στοιχημάτων έχουν αρχίσει να δίνουν τα πρώτα φαβορί. Φαίνεται ότι ο Leonardo DiCaprio θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό από τον Joaquin Phoenix. Βλέπεις, ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Joker στη νέα ταινία του Todd Phillips και σύμφωνα με την εταιρεία στοιχημάτων Oddschecker το γεγονός ότι η ταινία αυτή θα λάβει μέρος σε δύο φεστιβάλ κινηματογράφου (Βενετίας και Τορόντο) είναι που την κάνει να ξεχωρίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γεγονός ότι θα προβληθεί και στα δύο φεστιβάλ είναι κάτι σπάνιο για ταινίες που βασίζονται σε ιστορίες κόμικ. Επίσης, ο ίδιος ρόλος είχε οδηγήσει τον Heath Ledger να τιμηθεί με το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου μετά τον θάνατό του.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας μας δείχνει κάτι τελείως διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής από ταινίες του είδους και ο Phoenix είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Οπότε, μάλλον, η υποψηφιότητα είναι κλειδωμένη, μένει να δούμε αν θα μπορέσει να κερδίσει κιόλας το πολυπόθητο βραβεία.

Σε ότι αφορά στις γυναίκες ερμηνείες το Oddschecker πιστεύει ότι ισχυρές υποψηφιότητες είναι αυτές της Penelope Cruz, Nicole Kidman, Helen Mirren και Saoirse Ronan. Όμως, φέτος η κούρσα για τις γυναικείες ερμηνείες φαίνεται να είναι λιγότερο ανταγωνιστική από ότι άλλες χρονιές. Αποκορύφωμα ήταν η περσινή που και στους Α’ Γυναικείους ρόλους, αλλά και στους Β΄ Γυναικείους ρόλους δεν υπήρχαν σταθερά και ξεκάθαρα φαβορί.

Δες και το τρέιλερ του Joker!

Δες ακόμα: Όσκαρ 2020: Ο Leonardo Di Caprio πάει για την κατάκτηση δεύτερου αγαλματιδίου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
4'
14 - 11
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;