Μία Aston Martin που οδηγούσε ο James Bond πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι ενός αστρονομικού ποσού!
Και ποιος δε θα ήθελε να είχε αυτήν την Aston Martin που οδήγησε ο James Bond στην ταινία Goldfinger!

Ο James Bond πέρα από τις ταινίες του είναι διάσημος και για την Aston Martin που οδηγεί σε κάθε ταινία του. Μάλιστα, οι περισσότερες, ειδικά αυτές που είχαμε δει στις παλαιότερες ταινίες, ήταν εξοπλισμένες με πολύ ιδιαίτερα και μοναδικά gadget που θα ήθελες να έχεις στο αμάξι σου. Αλλά, μάλλον, απαγορεύονται! Όμως, μία από αυτές τις Aston Martin πουλήθηκε σε μία δημοπρασία!

Μία Aston Martin με ανασυρόμενα πολυβόλα, καταστροφείς ελαστικών και μια περιστρεφόμενη πινακίδα αγοράστηκε προς 5.26 εκατομμύρια λίρες (5.76 εκατ. ευρώ). Μάλιστα, έγινε το ακριβότερο αυτοκίνητο των ταινιών του James Bond, που πωλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία.

Η DB5, όπως έχει ονομαστεί, βασίζεται στο αυτοκίνητο της ταινίας Goldfinger, του 1964 και κατασκευάστηκε για λόγους διαφημιστικούς. Η εν λόγω Aston Martinπωλήθηκε την Πέμπτη, 15 Αυγούστου, στο Μοντερέι της Καλιφόρνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ. Ούτε στα γυρίσματα, αλλά ούτε και πουθενά αλλού.Κι αυτό σημαίνει ότι τόσο ο κινητήρας όσο και τα gadgets του είναι σε άριστη κατάσταση. Το μοντέλο της Aston Martin που οδήγησε ο Sean Connery στην ταινία είχε πωληθεί σε δημοπρασία στο Λονδίνο το 2010, έναντι 2.9 εκατομμύρια λίρες (3,2 εκατ.ευρώ).

Αξιοσημείωτο είναι ότι η δημοπράτηση της DB5, ήταν υπόθεση τεσσεράμιση λεπτών. Οι έξι ενδιαφερόμενοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να την αποκτήσουν, όμως, ένας βγήκε νικητής. Για λόγους ασφαλείας, όπως, καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να σου αποκαλύψουμε ποιος είναι ο “συλλέκτης ή… μυστικός πράκτορας”, όπως υποστήριξε και η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για τη δημοπρασία!

Δες ακόμα: Bond 25: Κι ο πρίγκιπας Κάρολος στη νέα ταινία του 007;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;