Ο George R. R. Martin απαντάει για πρώτη φορά για το τέλος του Game of Thrones!

Από neolaia.gr Team 19 Αυγούστου 2019

Λέτε να δούμε αλλαγές στο φινάλε των βιβλίων του Game of Thrones;

Το φινάλε του Game of Thrones προκαλεί έντονες συζητήσεις ακόμη και μετά από τρεις μήνες από το τέλος της σειράς. Αρκετοί είναι οι φανς που έμειναν απογοητευμένοι από τον τελευταίο κύκλο. Ο George R. R. Martin πήρε κι αυτός θέση σε μία πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο γνωστός συγγραφέας έδωσε μία συνέντευξη στη Guardian και μίλησε για τα πολύ επιτυχημένα βιβλία της σειράς, αλλά και για το τέλος της. Μάλιστα, σχολίασε όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που διαβάζει στο ίντερνετ.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός συγγραφέας δήλωσε τα εξής:

«Δεν μπορείς να ευχαριστήσεις τους πάντες, οπότε, αρκεί να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Έτσι, έβγαλα τον εαυτό μου από όλη αυτή την αρνητικότητα που έφερε το τέλος της σειράς.

Κάποιες θεωρίες των αναγνωστών είναι σωστές, κάποιες είναι λάθος. Θα τους λυθούν όλες οι απορίες όταν τελειώσω.»

Ο George R. R. Martin, μάλιστα, είπε ότι θα παραμείνει στο αρχικό του σχέδιο για το τέλος της σειράς βιβλίων και δε θα αλλάξει τίποτα, παρόλο τα σχόλια που δέχτηκε το τέλος του τηλεοπτικού Game of Thrones. Ενώ, σημείωσε ότι η σειρά του έχει κάνει κακό και στην προσωπική του ζωή, που, πλέον, δεν μπορεί να βρει ησυχία.

Ας ελπίσουμε ότι ο Martin θα δώσει στους χαρακτήρες του τον χρόνο για να φτάσουν εκεί που τους είδαμε τελικά στη σειρά. Και να μη βιαστεί, όπως ο Benioff και ο Weiss!

Δες ακόμα: Game of Thrones: Τι έγραψε για το τέλος της σειράς ο George R. R. Martin;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486