Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ο Άρης στην Παρθένο από τις 18 Αυγούστου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Άρης στην Παρθένο από 18 Αυγούστου

Κινήσεις με χειρουργική ακρίβεια

Από τη Λίλιαν Σίμου

Λίγο μετά τα μέσα του Αυγούστου και ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου από την 18η του μηνός και θα παραμείνει ως την 3η Οκτωβρίου.

Ο Άρης είναι ένας από τους προσωπικούς πλανήτες που εκφράζει τη δράση, την πρωτοβουλία, το δυναμισμό, την τόλμη, τη φυσική ενέργεια και τη σεξουαλικότητα. Με δύσκολες όψεις μπορεί να δείξει την ανυπομονησία, την επιθετικότητα, το θράσος και τα ατυχήματα.

Στην Παρθένο, ο Άρης αποκτά πρακτικό πνεύμα, εμμονή στη λεπτομέρεια, συστηματική εργασία, έντονη παραγωγικότητα, και κατά συνέπεια, ανταγωνιστικότητα, άγχος, διαπληκτισμούς, έμφαση σε λεπτές πτυχές για κάθε σημαντικό μας θέμα.

Σηματοδοτεί την αγωνία της επιβίωσης, μέσα από μία δράση που θα είναι διαρκώς περισσότερο αγχωτική και μπορεί να φθάσει στην υποχόνδρια επιμονή.

Είναι κατάλληλη θέση για να περιγράψει μία δραστηριότητα που κινείται στα πλαίσια της ακρίβειας, της συνέπειας, της σχολαστικής προσοχής, της οργάνωσης και της μεθοδικότητας.

Η αβεβαιότητα – όμως – για την σωστή ή μη, αξιοποίηση των προσόντων είναι διαρκής.

Οι υποθέσεις που σχετίζονται με την δράση μας αργοπορούν ή καθυστερούν, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν … «τέλειο».

Καθώς είναι φυσικό να έχουμε παροδικά ένταση και νευρικότητα, οι αψιμαχίες και τα παράπονα διογκώνονται, δημιουργώντας σύγχυση. Ζητήματα που ήταν ως χθες ανενεργά στη ζωή μας, τώρα τονίζονται και υπογραμμίζονται.

Θα είναι σημαντικό να διακόπτουμε την ρουτίνα της καθημερινότητας, προκειμένου να ξεκουράσουμε πνεύμα και σώμα και να ανακτήσουμε δυνάμεις.

Κάθε λεπτομέρεια δεν είναι απαραίτητο να μας απασχολεί και η επικριτική συμπεριφορά, γίνεται καυστική. Ας έχουμε ανεκτική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους, αλλά και στον εαυτό μας.

Χρειάζεται να είμαστε δίκαιοι με όσους έχουν μία κατώτερη θέση από τη δική μας, είναι εξαρτημένοι από εμάς ή σε αδυναμία.

Η Παρθένος είναι το ζώδιο της υπηρεσίας. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης. Ο συνδυασμός τους μας οδηγεί στην δράση μέσω της προσφοράς, της υπηρεσίας στον συνάνθρωπο, της εργασίας και του μόχθου.

Λόγω του ότι το ζώδιο συνδέεται με την υγεία, η διατροφή είναι σημαντικό να μην είναι βαριά, με πολλά μπαχαρικά ή πολύ κρέας. Αντίθετα, πρέπει να συνδυάζει τα λαχανικά. Ευαισθησίες στην υγεία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο εντερικό σύστημα.

Η άσκηση στην Φύση θα ήταν ιδανική, για να επανέλθουμε σε καλή ισορροπία. Αλλά αν αυτό δεν είναι εύκολο για πολλούς από εμάς, τότε θα ήταν σημαντικό να έχουμε μία δραστηριότητα κοντά στην Φύση, για παράδειγμα ένα περίπατο, μία ενασχόληση με τα λουλούδια στις γλάστρες μας.

Η ανάγκη να εναρμονιστούμε με ένα πιο φυσικό τρόπο ζωής και την ίδια τη Φύση, μπορεί να δούμε ότι ενισχύεται, μέσα από την επαφή με τα ζώα, οπότε αυτή την περίοδο θα ήταν καλό να προσφέρουμε την αγάπη και την φροντίδα μας σε ένα ζωάκι συντροφιάς, ή ένα αδέσποτο.

Κατά τη διάρκεια της διέλευσής του ο Άρης στην Παρθένο θα έχει τις κάτωθι όψεις (ημερομηνία ακριβείας):

27 – 28 Αυγούστου: τρίγωνο προς τον Ουρανό

Νέες ιδέες, καινοτόμες επιλογές, αναζωογονημένη δράση, φυσική ευεξία.

31 Αυγούστου – 1η Σεπτεμβρίου: ιδιομοιρία με τον Ήλιο

Δράση, δυναμισμός, ζωτικότητα, μαχητικότητα. Προσοχή σε μικρο-ατυχήματα

8 Σεπτεμβρίου: τρίγωνο προς τον Κρόνο

Σοβαρή, υπεύθυνη, καλά δομημένη δράση, κατακτήσεις σε υλικά επιτεύγματα, διαχρονικές αξίες ή ένα έργο που θα αντέξει σε βάθος χρόνου. Σεβασμός προς το έργο μας.

11 Σεπτεμβρίου: θετικές γωνίες με τους Δεσμούς της Σελήνης και τετράγωνο προς τον Δία

Με προσοχή και σχολαστικό σχεδιασμό, η κατάκτηση που επιδιώκουμε έχει προοπτικές και μέλλον. Ας αποφύγουμε το άγχος και την υπερβολή σε κάθε προσπάθεια, όμως.

14 Σεπτεμβρίου: Αντίθεση προς τον Ποσειδώνα

Ας προσέχουμε δόλιες κινήσεις, ατυχήματα με νερό, χημικά ή αέριο και την αποκάλυψη μίας προδοσίας. Γενικά, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση, γιατί ενδέχεται να υπάρξουν λάθη. Ας αποφύγουμε την υπερβολή στο ποτό.

19 Σεπτεμβρίου: Τρίγωνο προς τον Πλούτωνα

Οι δύο πλανήτες ενώνουν την δυναμική τους και προσφέρουν ευχέρεια σε κάθε μας κατάκτηση ή τολμηρό εγχείρημα. Επομένως είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος όπου σε φυσικό επίπεδο θα αναζωογονηθούμε και σε ό,τι αφορά τους στόχους, θα μπορούμε με κατάλληλο σχεδιασμό, να πετύχουμε.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τον Άρη, ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:

Κριός – από παρορμητικός – εγκρατής

Η δυναμικότητά σας περιορίζεται και η καθημερινότητα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή, ενδέχεται να ταλαιπωρηθεί από αψιμαχίες και διαφωνίες.

Αναζητήστε την εσωτερική σας δύναμη και ελέγξτε τον παρορμητισμό σας αυτό το διάστημα. Μην παρασυρθείτε από την ανταγωνιστικότητα που σας διέπει, διατηρήστε μία ήπια αντίδραση και μελετήστε και οργανώστε καλά τις κινήσεις σας.

Αρνητική εμπειρία:

Αν είχατε κάνει καυστικά σχόλια στον χώρο της εργασίας, τότε αυτά επιστρέφουν σ’ εσάς. Αν πάλι είχατε αμελήσει τη δουλειά σας, η ανάγκη για να προλάβετε τον χαμένο χρόνο, σας δημιουργεί άγχος. Προσέχετε την αγνωμοσύνη από άτομα που βοηθήσατε στο παρελθόν. Η υγεία δεν πρέπει να παραμεληθεί.

Ταύρος – από αισθηματίας – ρεαλιστής

Η δημιουργικότητά σας θα μειωθεί και αυτό θα έχει αντίκτυπο στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε σε έξοδα για να το αντισταθμίσετε. Τα φλερτ δε θα λείψουν αλλά δύσκολα θα υπάρξει συνέχεια, γι’ αυτό μην επενδύσετε συναισθηματικά, αλλά και μην βγάλετε τώρα όλα τα παράπονά σας. Ασχοληθείτε με ένα χόμπι που δεν ολοκληρώσατε.

Αρνητική εμπειρία:

Παλιές κατακτήσεις εμφανίζονται και σας φέρνουν αναστάτωση με τρόπο γλυκό. Θα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια με το ταίρι σας. Παράπονα της σχέσης θα φέρουν τριβές. Αν είχατε ρισκάρει πολλά, ίσως απογοητευθείτε τώρα.

Δίδυμοι – από επικοινωνιακός – διπλωμάτης

Η ανταγωνιστικότητα θα εκφραστεί έντονα μέσα στην οικογένεια Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μετριάστε την επικοινωνιακή σας επιθετικότητα. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ώστε να ξεπεράσετε την περίοδο αυτή. Σχόλια και καυστική κριτική θα ενοχλεί, αλλά και θα ενοχλείστε από αυτήν. Μία επισκευή που αμελήσατε να κάνετε στο σπίτι, τώρα θα σας προβληματίσει, καθώς θα υπάρχουν επιπτώσεις.

Αρνητική εμπειρία:

Οι σχέσεις με την οικογένεια έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την ευθεία αντιπαράθεση, παρά τις προκλήσεις, αναζητώντας τα προσωπικά σας λάθη. Εκεί θα βρεθεί και η λύση. Η ένταση δεν θα είναι υποφερτή πλέον στο στενό σας περιβάλλον.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;