Η Jennifer Anniston επιστρέφει με μία μαύρη κωμωδία στην τηλεόραση και δεν μπορώ να περιμένω!
Η Jennifer Anniston έρχεται και πάλι στην τηλεόραση για το The Morning Show, με τους Reese Witherspoon και Steve Carell! Θα το δω σίγουρα!

Η Apple μπαίνει στο παιχνίδι του streaming για να ανταγωνιστεί και αυτή το Netflix. Και από ότι φαίνεται θα έχει ένα αρκετά δυναμικό και δυνατό πρωτότυπο περιεχόμενο. Και τι πιο δυνατό από την επιστροφή της Jennifer Anniston στην τηλεόραση με τη σειρά, The Morning Show!

Η σειρά έχει να κάνει με τους παρουσιαστές ενός καθημερινού πρωινού ενημερωτικού προγράμματος στην Αμερική και στα δράματα που διαδραματίζονται πίσω από τις κάμερες. Μεγάλες προσωπικότητες, με εγωισμούς και απαιτήσεις που έρχονται σε ρήξη!

Το καστ περιλαμβάνει και την οσκαρική Reese Witherspoon, αλλά και τον Steve Carell. Η Anniston επιστρέφει σε ρόλο στην τηλεόραση για πρώτη φορά μετά “Τα Φιλαράκια” και φαντάζεσαι ότι οι φανς της έχουν ενθουσιαστεί!

Επίσης, και ο Steve Carell επιστρέφει στην τηλεόραση για έναν ακόμη κωμικό ρόλο μετά την ολοκλήρωση της σειράς “The Office”. Η Witherspoon φαίνεται ότι έχει βρει στην τηλεόραση το σπίτι που της ταιριάζει απόλυτα.

Μετά την επιτυχία των δύο κύκλων του Big Little Lies, η γνωστή ηθοποιός θα ενσαρκώσει ακόμη έναν δυναμικό γυναικείο χαρακτήρα, αλλά θα κάνει και την παραγωγή της σειράς. Ελπίζουμε να συνεχίσει να κάνει ωραίες και ποιοτικές δουλειές στην τηλεόραση.

Δες το πρώτο τρέιλερ της σειράς που μόλις κυκλοφόρησε!

Δες ακόμα: Netflix: Αυτή είναι η ταινία που έσπασε το ρεκόρ προβολών της πλατφόρμας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;