Αυτή η ηθοποιός απέρριψε έναν κεντρικό ρόλο στο MCU!
Δεν πιστεύαμε ότι είχε πρόταση η συγκεκριμένη ηθοποιός για να ρόλο στο MCU!

Έχουμε ακούσει διάφορους ηθοποιούς που κατά καιρούς έχουν δηλώσει ότι τους έχει γίνει πρόταση για να συμμετάσχουν στο MCU, αλλά αρνήθηκαν ή υπήρχαν προβλήματα με το πρόγραμμά τους. Στη λίστα αυτή συμπληρώνεται μία ηθοποιός που απέρριψε τον ρόλο της Gamora από το Guardians of the Galaxy!

Πρόκειται για την Amanda Seyfried, η οποία δεν είπε ακριβώς ότι απέρριψε τον συγκεκριμένο ρόλο. Αλλά, το καταλάβαμε λίγο από τα συμφραζόμενα.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο MTV για να προωθήσει την καινούρια της ταινία δήλωσε τα εξής:

“Απέρριψα μία ταινία με υπερήρωες στο παρελθόν και από τότε δεν με έχουν καλέσει ξανά.

Και ήταν μεγάλη ταινία. Δεν το μετανιώνω γιατί δε θα ήθελα να είμαι πράσινη για έξι μήνες τον χρόνο. Λένε πολύ όμορφες ιστορίες με τους υπερήρωες, και η κόρη μου έχει ενθουσιαστεί με αυτές τις ταινίες και τώρα ένα κομμάτι μου εύχεται να το είχα κάνει και ένα άλλο σκέφτεται ότι είχα μία ζωή να ζήσω και δε νομίζω ότι θα ήμουν χαρούμενη αν το έκανα.”

Οι φανς έχουν βγάλει από αυτή τη συνέντευξη το συμπέρασμα ότι μιλάει για τον ρόλο της Gamora τον οποίο έχει ενσαρκώσει η Zoe Saldana σε τέσσερις ταινίες (δύο ταινίες των Guardians of the Galaxy, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame). Πλέον, δεν μπορούμε να φανταστούμε τον ρόλο στα χέρια άλλης ηθοποιού από τη Saldana. Αλλά, τα casting για τις ταινίες ακολουθούν μία διαδικασία και είναι λογικό να είχε περάσει και άλλη γνωστή ηθοποιός από τα δοκιμαστικά.

Δες επίσης: 4 ανακοινώσεις για το μέλλον του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel που μας έχουν ενθουσιάσει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;