6 σημάδια που σου δείχνουν ότι η σχέση σου δεν είναι υγιής!

Από neolaia.gr Team 12 Αυγούστου 2019

Αυτά τα σημάδια θα σου αποδείξουν ότι η σχέση σου δεν είναι καθόλου υγιής!

Δεν είναι κάθε σχέση καλή και το ξέρεις! Κάποιες σχέσεις μπορούν να θεωρηθούν τοξικές και να έχουν κακά αποτελέσματα. Γι αυτό πρέπει να κοιτάς τα διάφορα σημάδια που σου δείχνουν ότι βρίσκεσαι σε μία μη υγιεινή σχέση.

Αν δεν μπορείς να τα αναγνωρίσεις άμεσα, τότε πρέπει να δεις τα παρακάτω και, αν βρεις κάποια από αυτά στη σχέση σου… τρέχα μακριά!

1. Τσακώνεστε συχνά

Οι τσακωμοί σε μία σχέση είναι κάτι που όλοι κάνουμε. Και είναι κάτι σύνηθες. Αλλά μία στο τόσο. Όχι κάθε μέρα.

2. Κρύβεις πράγματα

Στη σχέση σου πρέπει να είσαι άνετος και να μη σε νοιάζει να κρύβεις πράγματα. Αν αρχίσεις και το κάνεις αυτό, τότε είναι σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου.

3. Νιώθεις ενοχές

Ή σε κάνει ο άλλος να νιώθεις ενοχές. Αυτό δηλώνει ότι η σχέση σου δεν πάει καλά εδώ και καιρό. Και κάτι πρέπει να αλλάξει.

4. Είναι μονόπλευρη

Μόνο εσύ προσπαθείς. Μόνο εσύ κάνεις πράγματα. Μόνο εσύ τελικά τον αγαπάς. Σε μία σχέση πρέπει να προσφέρουν κάτι και οι δύο. Και ποτέ, μόνο ο ένας!

5. Σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα για σένα

Σε μία σχέση, ο σύντροφός σου θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! Αν σε υποβαθμίζει για να νιώθει καλύτερα αυτός τότε δεν είναι υγιής η σχέση σου και πρέπει να φύγεις όσο πιο μακριά γίνεται!

6. Σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής

Η ζήλια είναι ωραία σε μία σχέση. Αλλά, πρέπει να έχει και κάποια όρια. Αν σε κάνει να νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευθείς αυτόν που έχεις δίπλα σου, τότε πρέπει να χωρίσεις ΑΜΕΣΑ!

Δες ακόμα: 8 πράγματα που πρέπει κάθε ζευγάρι να κάνει το καλοκαίρι

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486