Ο Leonardo DiCaprio είχε κάτι να πει για τα σκουπίδια που έχουν βρεθεί στις ελληνικές παραλίες!
Ο Leonardo DiCaprio είναι γνωστός για τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες και έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Ο Leonardo DiCaprio είναι ένας ακόμη σταρ του Hollywood που βρέθηκε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Πιο συγκεκριμένα, επισκέφτηκε την Πάρο. Ωστόσο, ο οσκαρικός ηθοποιός, που ασχολείται πολύ με το περιβάλλον, είχε κάτι να πει για τα σκουπίδια που έχουν εντοπιστεί στους ελληνικούς βυθούς το τελευταίο διάστημα!

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα για τα σκουπίδια που κατακλύζουν τις ελληνικές παραλίες. Συγκεκριμένα, ο Leonardo DiCaprio επέλεξε να αναδημοσιεύει ένα βιντεάκι του Al Jajeera που δείχνει έναν περιβαλλοντικό οργανισμό να καθαρίζει σκουπίδια κάθε είδους από την βυθό της Άνδρου.

Στη σχετική ανάρτηση έγραψε:

“Πλαστικές σακούλες και καθίσματα τουαλέτας. Χιλιάδες κομμάτια αλιευτικών διχτυών.

Όλα αυτά ήταν κολλημένα στον πυθμένα της θάλασσας γύρω από το νησί της Άνδρου στην Ελλάδα. Εθελοντές συγκέντρωσαν περίπου 300 κιλά.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν μικροπλαστικά που αφήνουν ένα αόρατο αποτύπωμα στο περιβάλλον και σε εμάς. Αυτά μπορούν να καταναλωθούν από τα ψάρια, τα οποία στη συνέχεια ψαρεύουμε για να φάμε.”

Δες και τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Regram #RG @ajplus: “It’s toxic to us.⁣” ⁣ ⁠ Plastic bags and toilet seats. Hundreds of discarded fishing nets. All of this was stuck to the seabed of Greece’s Andros island.⁣⁠ ⁣⁠ Volunteers collected over 660 lbs of plastic waste. But some say the microplastics leave an invisible imprint on the environment and even ourselves. They can be consumed by fish that then become a part of our diet.⁣⁠ ⁣⁠ #environment #pollution #plasticbags #coralreefs #greece #seabed #fishingnets #microplastics #coral #plastic #ocean #sealife #sea #fish #trash #zerowaste #plasticfree #recycle #reef #underwater #oceanlife #marinelife #rubbish #reef #sea #miroplastic #underwaterphoto #saveouroceans #conservation

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) στις

Δες ακόμα: Leonardo DiCaprio: Ο περίεργος όρος που έβαλε στην τελευταία του ταινία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;