Ιωάννα Τούνη: Το μήνυμα για τον χωρισμό της!
Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε τον χωρισμό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου ήταν ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που είχαν καταφέρει να κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Τον τελευταίο καιρό, όμως, υπήρξαν πολλές φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού. Κι έτσι, η ίδια απαντάει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ιωάννα Τούνη είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της δίχως να έχει στο πλευρό της τον Νώντα Παπαντωνίου, κάτι που δημιούργησε υποψίες στους θαυμαστές της περί χωρισμού. Η ίδια έδωσε απάντηση σήμερα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι έχει χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Μάλιστα, έγραψε τα εξής:

“Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες. Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ.

Αποφασίσαμε ακόμη και να πάμε το προγραμματισμένο ταξίδι μας στο Μπαλί λίγες μέρες πριν, να δοκιμάσουμε ξανά αν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας. Αλλά στην τελική αποφασίσαμε συναινετικά να το λήξουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.”

Δες ακόμα: My Style Rocks: Ιωάννα Τούνη is back! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;