Δεκαπενταύγουστος 2019: 5 προτάσεις για σένα που θα μείνεις στην πόλη!
Δες τι μπορείς να κάνεις αν μείνεις Δεκαπενταύγουστο στην πόλη!

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι, μόλις, λίγες μέρες μακριά και εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις αν μείνεις στην πόλη. Κάτι διαφορετικό για να νιώσεις κι εσύ ότι η μέρα αυτή είναι ιδιαίτερη!

Μπορεί να έχεις μείνει «κολλημένος» στην πόλη αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε μπορείς να ευχαριστηθείς ότι έχει να σου προσφέρει ο Δεκαπενταύγουστος στην περιοχή σου. Ειδικά αν είσαι από Αθήνα, μιλάμε για απόλυτη ηρεμία και αμέτρητες βόλτες στο κέντρο χωρίς να σε νοιάζει η κίνηση.

Αυτές είναι οι «λύσεις» που θα σου προτείνουμε για να περάσεις τέλεια!

1. Βόλτα στην πόλη σου!

Η πόλη τον Δεκαπενταύγουστο είναι τελείως διαφορετική. Οι περισσότεροι επιλέγουν να λείπουν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι υπέροχα στην πόλη σου. Βόλτες στα σοκάκια, και ίσως μπορείς να πας σε περιοχές που πριν δεν τολμούσες εξαιτίας της αυξημένης κίνησης.

2.Θερινός κινηματογράφος. 

Σε πολλές πόλεις ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου διοργανώνονται πολλές προβολές και μπορείς να διαλέξεις να δεις πολλές ταινίες που σου αρέσουν. Δεν παίζει να είσαι ο μόνος στην πόλη σου, οπότε πάρε έναν φίλο ή το ταίρι και δείτε ταινίες!

3.Πισίνα 

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και μαγαζιά που σου προσφέρουν την άνεση μιας όμορφης πισίνας. Επιστράτευσε τους εναπομείναντες φίλους σου και κάντε μια εξόρμηση στην πισίνα, πίνοντας κοκτέιλ. Μια μέρα είναι… ας έχει λίγη πολυτέλεια.

4.Μαραθώνιος

Διάλεξε μία από τις τόσες σειρές που σου έχουμε προτείνει και δες την μέσα σε μία μέρα. Κάτι η ζέστη που δε θα θέλεις να κουνηθείς, κάτι η κούραση που θα σε κάνει να θέλεις απλά να ξαπλώσεις, οπότε το να δεις μία σειρά είναι η καλύτερη λύση!

5. Διάλεξε κάποια παραλία για βουτιές! 

Αν είσαι στην Αττική τότε μπορείς να μπεις εδώ και να δεις τις επιλογές σου! Η παραλία θα είναι σχεδόν άδεια και θα μπορέσεις να πλατσουρίσεις ελεύθερα χωρίς να σε ενοχλεί κανείς! Εννοείται, πως πρέπει να βγάλεις φωτογραφίες και να δείξεις σε όσους λείπουν πως περνάς και στην πόλη σου καλά!

Δες ακόμα: Δεκαπενταύγουστος 2019: Τι καιρό θα έχει την ημέρα αυτή;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
60'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;