5 τύποι που συναντούμε στην παραλία και μας ΣΠΑΝΕ τα νεύρα!
Αυξάνονται μέρα με τη μέρα!

Καλοκαιράκι… Όμορφη περίοδος που χαρακτηρίζεται από βόλτες, ηλιοθεραπεία, εξορμήσεις στην παραλία και τύπους που περιμένουν πως και πως να κάνουν εμφάνιση για να τραβήξουν τα βλέμματα.

Ωραία η παραλία,ε; Ξυπνάς το πρωί, φτιάχνεις τον καφέ σου και ετοιμάζεις την τσαντούλα σου για να απολαύσεις χαλαρές στιγμές δίπλα στο κύμα! Έλα όμως που δεν είναι πάντα έτσι, καθώς υπάρχουν διαφόρων ειδών άνθρωποι που επιλέγουν την παραλία που θα δώσεις το παρόν για να σου σπάσουν τα νεύρα… Άθελα τους βέβαια, γιατί πιστεύουν πως δεν ενοχλούν κανένα.

Κάνοντας διάφορες συζητήσεις, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως υπάρχουν 5 τύποι ανθρώπων στην παραλία που μας σπάνε τα νεύρα και ίσως συμφωνείς μαζί μας!

1.Speedo guy

Είναι ο τύπος που θέλει να φορά το μικροσκοπικό μαγιό του και να κάνει βόλτες πάνω-κάτω με σκοπό να μας δείξει πόσο γυμνασμένοι είναι οι τετρακέφαλοι του. Αν δεν είσαι ολυμπιονίκης ή αθλητής κολύμβησςη, μην το ξαναφορέσεις σε παρακαλώ!

2.Τα λαδωμένα «μωρά». 

Τόνοι λάδι έχουν καταφέρει να βρεθούν πάνω σε καλογυμνασμένα κορμιά που μοιάζουν με ψάρια έτοιμα για σχάρα. Καλό είναι να τα αποφεύγετε διότι δεν κάνουν καλό στην υγεία του δέρματος και δεν έχουν ίχνος προστασίας.

3.Ο τύπος «ξέρω ρακέτες». 

Τάκα-τούκα, τάκα-τούκα και τα αυτιά σου κοντεύουν να πάθουν τίποτα από αυτούς τους ήχους. Απίστευτα ενοχλητικοί όσοι παίζουν κοντά σου και εννοείται πως τα νεύρα σου δε θα είναι καλά. Λίγο πιο κάτω παιδιά, θέλουμε ηρεμία.

4.Ο πέφτουλας 

Είναι ο τύπος που ψάχνεται από ξαπλώστρα σε ξαπλώστρα να πετύχει τη «ζαργάνα» που ενδώσει στο μαυρισμένο του κορμί και την τσαχπινιά του.

5.Ο selfάκιας.

100 story ότι βρίσκεται στην παραλία, 50 story ότι τώρα ετοιμάζεται για βουτιά και φυσικά φωτογραφία με ομπρέλα και καφεδάκι καλοσωρίζοντας το καλοκαίρι με hashtag #summer2018. Α! Και το #mykonos παίζει πολύ, ασχέτως αν δεν είναι εκεί.

Δες και αυτό: Δεν θες να πρηστείς πριν την παραλία; Αυτές είναι οι τροφές που πρέπει να αποφύγεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;