Netflix: Νέα συνεργασία εκατομμυρίων με τους δημιουργούς του Game of Thrones
Οι David Benioff και D. B. Weiss έκλεισαν μία μεγάλη συμφωνία με το Netflix!

Μπορεί ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones να μην έχει αφήσει και τη καλύτερη γεύση στο στόμα των θαυμαστών της σειράς, αλλά οι δημιουργοί του David Benioff και D. B. Weiss φαίνεται ότι θα έχουν πολύ μέλλον στο χώρο του θεάματος. Μάλιστα, έκλεισαν συμφωνία 200 εκ. με το Netflix!

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του διδύμου με την Lucasfilm και την επίβλεψη μίας νέας τριλογίας στον κόσμο του Star Wars, έρχεται η ανακοίνωση της αποχώρησης τους από το HBO. Το δημιουργικό δίδυμο δήλωσε τα εξής στο The Hollywood Reporter:

“Είχαμε μια όμορφη διαδρομή στο HBO εδώ και πάνω από μία δεκαετία και είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκείνους που πάντα μας κάνουν να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Τους τελευταίους μήνες έχουμε περάσει πολλές ώρες μιλώντας με τη Σίντι Χόλαντ και τον Πίτερ Φρίντλαντερ, καθώς και με τον Τεντ Σαράντος και τον Σκοτ Στούμπερ.

Θυμόμαστε τις ίδιες σκηνές από τις ίδιες ταινίες του ’80. Αγαπάμε τα ίδια βιβλία. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις ίδιες δυνατότητες αφήγησης. Το Netflix δημιούργησε κάτι εκπληκτικό και πρωτοφανές, και είμαστε περήφανοι που μας προσκάλεσαν να συνεργαστούμε μαζί τους.”

Ενώ, ο επικεφαλής του Netflix Τεντ Σαράντος δήλωσε για τη συνεργασία αυτή:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους μετρ της αφήγησης David Benioff και D. B. Weiss στο Netflix. Είναι δημιουργική δύναμη και έχουν προσφέρει απόλαυση στο κοινό σε όλο τον κόσμο με την επική ιστορία τους. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει η φαντασία τους στα μέλη μας.”

Η αλήθεια είναι ότι όποιες και να είναι οι απόψεις σου για τον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones, οι δημιουργοί είχαν φτιάξει μία σειρά που θα μείνει στην ιστορία. Οπότε, ελπίζουμε τώρα που θα μπορούν να δημιουργήσουν κάτι δικό τους, να δούμε το υπέροχο γράψιμο και χτίσιμο χαρακτήρων των πρώτων σεζόν της σειράς!

Δες επίσης: Η Eurovision πάει… Netflix!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
0'
69 - 69
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;