Λόγω Τιμής: Η Χριστίνα Αλεξανιάν έκανε μία γλυκιά ανάρτηση για το τέλος των γυρισμάτων!
Η Χριστίνα Αλεξανιάν έκανε μία ανάρτηση στο Instagram για το τέλος των γυρισμάτων της επιστροφής της σειράς Λόγω Τιμής και πρέπει να την δεις!

Η σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου “Λόγω Τιμής” επιστρέφει μετά από 20 χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, τον Σεπτέμβριο και δεν μπορούμε να περιμένουμε. Ενώ, το πρώτο τρέιλερ, ήδη, προβάλλεται από τη συχνότητα του σταθμού, τα γυρίσματα του νέου κύκλου συνεχίζονται κανονικά!

Μάλιστα, φαίνεται ότι έχουν ολοκληρωθεί, καθώς, η Χριστίνα Αλεξανιάν έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το τέλος των γυρισμάτων. Είναι μία πολύ γλυκιά ανάρτηση που πρέπει να δεις.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός έγραψε τα εξής:

“Τελευταία μέρα γυρίσματος στο “Λόγω Τιμής”. Μια βουτιά στο παρελθόν με αλλά βλέμματα αλλά με τα ίδια καθαρά μάτια. Η παρέα μας, βρέθηκε ξανά για να ζωντανέψει μνήμες και να περπατήσει σε νέα μονοπάτια “Κι αν άλλαξαν οι φίλοι μας λιγάκι, αλλάξαμε κι εμείς με τη σειρά μας”. Ένα συναισθηματικό ταξίδι για όλους εσάς, με όλους εμάς. Καλή αντάμωση λοιπόν…”

Δες τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τελευταία μερα γυρίσματος στο «Λόγω τιμης». Μια βουτιά στο παρελθόν με αλλά βλέμματα αλλά με τα ίδια καθαρά μάτια. Η παρέα μας, βρέθηκε ξανά για να ζωντανέψει μνήμες και να περπατήσει σε νέα μονοπάτια « Κι αν άλλαξαν οι φίλοι μας λιγάκι, αλλάξαμε κι εμείς με τη σειρά μας» Ένα συναισθηματικό ταξίδι για όλους εσάς, με όλους εμάς. Καλή ανταμωση λοιπόν..? @logotimis #logotimis20xroniameta #friends #friendship #shooting #end #love #begining @logotimis @skaitv.gr @evatripolitsiotiyoga @anahatashuddhi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Alexanian (@christinalexanian) στις

Δες ακόμα: Λόγω Τιμής: Η Βίκυ Βολιώτη τελείωσε τα γυρίσματα και αποχαιρετά τη σειρά με μία γλυκιά ανάρτηση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;