Ήξερες ότι το Instagram έχει όριο στους λογαριασμούς που μπορείς να ακολουθήσεις;

Από neolaia.gr Team 6 Αυγούστου 2019

Κι όμως, δεν μπορείς να ακολουθήσεις όσους διαφορετικούς λογαριασμούς θέλεις στο Instagram!

Το Instagram είναι, πλέον, το πιο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όλοι το χρησιμοποιούμαι στην καθημερινότητά μας. Μοιραζόμαστε stories, φωτογραφίες και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς με τους followers μας. Όμως, βρήκαμε κάτι πολύ παράξενο στην γνωστή εφαρμογή!

Υπάρχει όριο ακολούθων! Κι όμως! Δεν μπορείς να ακολουθήσεις όσα άτομα θέλεις εσύ!

Για να μπορέσεις το Instagram να μειώσει τα spam μηνύματα, αλλά και σχόλια, και λόγω του ότι τώρα τελευταία αντιμετωπίζει πολλά τεχνικά προβλήματα και συχνά πυκνά το βλέπουμε να «πέφτει», έχει θέσει σε εφαρμογή αυτή την τακτική! Σου απαγορεύει να ξεπεράσεις έναν αριθμό ατόμων που ακολουθείς.

Έτσι, η γνωστή εφαρμογή σου επιτρέπει να ακολουθείς μέχρι 7.500 λογαριασμούς, ενώ δίνει απεριόριστο αριθμό followers. Εάν προσπαθήσεις να ακολουθήσεις περισσότερα από 7.500 άτομα θα δεις ένα μήνυμα σφάλματος στην οθόνη σου, το οποίο θα γράφει:

«Σφάλμα: Δεν μπορείτε να ακολουθείτε πλέον»

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παλιότεροι λογαριασμοί που είχαν ξεπεράσει αυτό το όριο ατόμων που ακολουθούν, πριν από την αλλαγή, διατηρούν κανονικά όσους ακολουθούν, αλλά δε θα μπορούν να κάνουν follow άλλους λογαριασμούς. Οπότε, να προσέχεις πόσους ακολουθείς! Ακόλουθους μπορείς να έχεις άπειρους!

Δες ακόμα: Δε φαντάζεσαι πόσα λεφτά βγάζει ο Cristiano Ronaldo για κάθε ανάρτησή του στο Instagram!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486