Το Facebook αλλάζει τα ονόματα στο Instagram και στο WhatsApp!
Με τον τρόπο αυτό, το Facebook θα σιγουρέψει ότι όλοι γνωρίζουν ότι το Instagram και το WhatsApp, πλέον, του ανήκουν!

Όπως ξέρεις, το Facebook κατέχει, πλέον, και το Instagram, αλλά και το WhatsApp. Και πρόκειται να προχωρήσει στην αλλαγή των ονομάτων των δύο δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, την Παρασκευή, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η ανεξάρτητη εποχή των δύο εφαρμογών έφτασε στο τέλος της.

Το Facebook είχε αγοράσει το Instagram το 2012 και το WhatsApp το 2014. Όμως, πολλοί χρήστες αυτών των εφαρμογών δεν συνειδητοποιούν ότι αποτελούν μέρος της αυτοκρατορίας του Mark Zuckerberg. Οπότε, έπρεπε να τους γίνει γνωστό!

Instagram και WhatsApp μέχρι πρότινος λειτουργούσαν ανεξάρτητα από τον κεντρικό πυλώνα της εταιρείας. Είχαν δικούς τους διευθύνοντες συμβούλους, δικές τους εφαρμογές και ιστοσελίδες, τα δικά τους κτίρια γραφείων και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, την Παρασκευή, το Facebook επιβεβαίωσε ότι η ανεξάρτητη εποχή των δύο εφαρμογών έφτασε στο τέλος της!

Μάλιστα, οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι η ιδιοκτησία των εφαρμογών από το Facebook θα καταστεί σαφέστερη. Η εκπρόσωπος, Bertie Thomson είπε χαρακτηριστική:

“Θέλουμε να είμαστε σαφέστεροι σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αποτελούν μέρος του Facebook.”

Για να γίνει αυτό γνωστό, λοιπόν, και στο ευρύ κοινό, στις δύο αυτές εφαρμογές θα προστεθεί η λέξη “Facebook” μπροστά από τον ξεχωριστό τους τίτλο. Και… θα γίνουν κάπως έτσι τα ονόματά τους, Instagram Facebook και, WhatsApp Facebook!

Οι νέοι τίτλοι θα εμφανιστούν στις δύο εφαρμογές στο App Store και στο Google Play. Στη συσκευή του κινητού τα ονόματα θα μείνουν όπως είναι. Ενώ, είναι πολύ πιθανό να δούμε την ένδειξη “From Facebook” στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης των Instagram και WhatsApp.

Δες ακόμα: Facebook: Διαγραφή χιλιάδων λογαριασμών και χρηστών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;