Τα 5 πράγματα που λατρεύουμε στον Αύγουστο!
Επιτέλους, ΕΙΝΑΙ Αύγουστος!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των αναμνήσεων. Ο καθένας από εμάς μεγαλώνοντας έχτισε διαφορετικές εικόνες μαζί με τους αγαπημένους του, φίλους και οικογένεια, που συνεχίζει να τις κουβαλά μαζί του όσο κι αν μεγαλώνουμε.

Οι καλοκαιρινές αναμνήσεις έχουν μια γλυκόπικρη γεύση, σαν τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου που σε γυρνούν σιγά- σιγά στην καθημερινότητα…

Όσο διαφορετικός όμως κι αν είναι ο Αύγουστος για τον καθένα μας, υπάρχουν κάποια πράγματα που όταν τα σκεφτόμαστε, έρχεται σε όλους ένα χαμόγελο στα χείλη. Να γιατί τον αγαπάμε αυτόν τον μήνα!

1. Για τη μυρωδιά του αντηλιακού. 

Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν πως το αντηλιακό μυρίζει αισιοδοξία. Συμβουλεύουν μάλιστα όταν είσαι στις μαύρες σου όλο τον χρόνο, να ψεκαστείς με λίγο αντηλιακό και να νιώσεις καλύτερα.

Αυτή η μυρωδιά σημαίνει, παραλία, χαλάρωση, ήλιος και βουτιές. Και σε στέλνει κατευθείαν στην ηλικία των 5, που η μαμά σου έτρεχε πίσω σου για να σε πασαλείψει, ενώ εσύ βιαζόσουν να μπεις στο νερό.

2. Τα πρωινά

Τα αυγουστιάτικα πρωινά του Αυγούστου τα λατρεύω. Που ξυπνάς στο χωριό νωρίς- νωρίς από τη ζέστη, ή από τον κόκκορα του γείτονα και κατεβαίνεις στην κουζίνα για να πιεις ελληνικό καφέ (γιατί φυσικά ξέχασες να πάρεις υλικά για φραπέ). Και κάθεσαι και ρεμβάζεις μέχρι να ξυπνήσουν όλοι για να φάτε ένα πρωινό το λιγότερο επιπέδου 5* ξενοδοχείου.

3. Για εκείνα τα μακρινά μπάνια

Που ξεκινάς με το αυτοκίνητο και ένα πορτ μπαγκάζ που μόνο πυρηνικό αντιδραστήρα δεν έχει μέσα, και κάνεις μια μεγάλη διαδρομή με το ραδιόφωνο στο φουλ. Που φτάνεις στην παραλία και στήνεις τσαντήρι ολόκληρο και μετά βουτάς στη θάλασσα μετρώντας 1-2-3 και πιτσιλώντας τον κρυουλιάρη της παρέας που πάντα κάνει 8 ώρες για να μπει μέχρι το γόνατο. Που πάντα κάποιος αποκοιμιέται ενώ κάνει ηλιοθεραπεία και είναι πιο κόκκινος από το κόκκινο στρώμα που έχετε φέρει μαζί και διεκδικείται εκ περιτροπής όλοι. Που δε φεύγετε από την παραλία αν δε δείτε πρώτα τον ήλιο να βουτάει στη θάλασσα πορτοκαλής και πανέμορφος. Που γυρνάς πτώμα αλλά τόσο χαρούμενος και πλένεσαι με το λάστιχο κατευθείαν στην αυλή…

4. Για τα γεμιστά μετά το μπάνιο

Μα υπάρχει καλύτερο φαγητό από τα γεμιστά το καλοκαίρι; Δεν υπάρχει! Να είναι έτοιμα πριν φύγετε για την παραλία και να γυρίζετε και να είναι έτοιμα και τόοοσο νόστιμα.

5. Για τις βραδινές βόλτες με βρεγμένα μαλλιά

Όταν γυρίζεις από την παραλία, κάνεις ένα γρήγορο μπάνιο και φεύγεις κατευθείαν με βρεγμένα μαλλιά για ποτά με τους φίλους. Και έχεις ακόμα μια ευχάριστη κούραση από την παραλία και γελάς χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα. Καμιά υποχρέωση, κανένα άγχος γιατί είναι ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ.

6. Την αίσθηση της ελευθερίας

Ακόμη περισσότερο από ότι τα Χριστούγεννα τον Αύγουστο νιώθεις πολύ χαλαρός και… ελεύθερος. Έχεις μία αίσθηση ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και να αρχίσεις και πάλι από την αρχή. Είναι ωραία αυτή η αίσθηση, οπότε, προσπάθησε να την απολαύσεις!

Δες επίσης: 4 λόγοι για τους οποίους είναι καλύτερο να ψάχνεις για δουλειά μέσα στο καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;