Σήμερα η κλήρωση για τις ελληνικές ομάδες σε Champions League και Europa League
Δες αναλυτικά πότε θα γίνει η κλήρωση για τις ελληνικές ομάδες στο Champions League και στο Europa League!

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Νιόν και οι πέντε ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του Champions League και του Europa League θα μάθουν τους αντιπάλους τους για τη φάση των play off. Αυτό θα ισχύσει αν περάσουν από τον γ’ προκριματικό γύρο.

Πιο συγκεκριμένα, τους αντιπάλους που θα κληθούν να ξεπεράσουν για να βρεθούν στους ομίλους του Champions League θα μάθουν στις 13:00 ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι η Σλάβια Πράγας, η Γιουνγκ Μπόις και οι νικητές των ζευγαριών ΑΠΟΕΛ- Καραμπάκ και Ρόζενμποργκ- Μάριμπορ. Αν αποκλειστούν από τον Άγιαξ, θα παίξουν στα play off του Europa League.

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, εάν αποκλείσει την Μπασακσεχίρ, θα αντιμετωπίσει στα play off ή τον νικητή του Κράσνονταρ- Πόρτο ή την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Μπριζ- Ντιναμό Κιέβου. Ενώ, αν οι ερυθρόλευκοι, θα λάβουν μέρος απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Οι αγώνες των play off για το Champions League θα διεξαχθούν στις 20 έως 21 και 27 έως 28 Αυγούστου.

Αντίστοιχα, ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους, περίπου στις 14:30 ώρα Ελλάδος, για τα play off του Europa League. Πιο αναλυτικά:

  • ΑΕΚ, αν αποκλείσει την Κραϊόβα, θα κληρωθεί με κάποια εκ των Σπάρτα Πράγας/Τραμπζονσπόρ, Φέγενορντ/Ντιναμό Τιφλίδας, Λουκέρνη/Εσπανιόλ, ΑΕΚ Λάρνακας/Γάνδη.
  • Άρης θα πρέπει πρώτα να αποκλείσει τη Μόλντε. Οι πιθανοί αντίπαλοι για την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη θα είναι: Αντβερπ/Βικτόρια Πλζεν, Μπρόντμπι/Μπράγκα, Βαντούζ/Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Μάλμε/Ζρίνσκι, Παρτιζάν/Μαλάτιασπορ.
  • Ατρόμητος, οι πιθανοί αντίπαλοι του είναι οι: Τορίνο/Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ, Βέντσπιλς/Βιτόρια, Αούστρια Βιέννης/Απόλλων Λεμεσού, Μίντιλαντ/Ρέιντζερς.

Σύμφωνα με τη διαδικασία της κλήρωσης, η ομάδα που θα βγαίνει πρώτη από την κληρωτίδα θα είναι αυτή που θα δίνει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της.  Ενώ, οι αγώνες των play off του Europa League είναι προγραμματισμένοι για τις 22 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί για τις 29 του ίδιου μήνα.

Δες ακόμα: Europa League: Αυτή η ομάδα κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της διοργάνωσης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;