Η Rihanna θα αποκτήσει το δικό της μουσείο στα Μπαρμπέιντος!
Η πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός μουσείου αφιερωμένο στη Rihanna!

Η Rihanna ετοιμάζεται να γίνει και… μουσείο! Ναι, καλά διάβασες! Στα Μπαρμπέιντος, από τα οποία κατάγεται η γνωστή τραγουδίστρια, της ετοιμάζουν μουσείο!

Η Rihanna κατάγεται από αυτό τη νησιωτική χώρα στην οποία, επίσης, έχει οριστεί πρέσβειρα με καθήκοντα σχετικά με την εκπαίδευση, τον τουρισμό και τις επενδύσεις. Τώρα, η πρωθυπουργός της νησιωτικής χώρας Μπαρμπέιντος, σχεδιάζει να δημιουργήσει μουσείο αφιερωμένο στην καλλιτέχνιδα της ποπ και R&B σκηνής.

Η πρωθυπουργός της χώρα της Καραϊβικής, Μία Αμόρ Μότλεϊ, αποφάσισε να τιμήσει τη διάσημη τραγουδίστρια με αυτόν τον τρόπο. Η Rihanna έχει καταφέρει να κάνει γνωστή τη χώρα σε όλον τον κόσμο και, επομένως, μία τέτοιου είδους τιμή είναι κάτι που θα κάνει καλό και στη γνωστή τραγουδίστρια και στην χώρα αυτή!

Η Rihanna έφυγε από τα Μπαρμπέιντος σε ηλικία 16 ετών για να κυνηγήσει το όνειρό της στις ΗΠΑ. Ενώ, η παιδική της ηλικία στο Μπριτζτάουν ήταν γεμάτη με προκλήσεις καθώς αγωνιζόταν να επιβιώσει φροντίζοντας παράλληλα τον πατέρα της, ο οποίος είχε προβλήματα με τον αλκοολισμό και τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Μία μέρα η τύχη της άλλαξε. Ένα στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας των ΗΠΑ την άκουσε να τραγουδά με δύο συμμαθήτριές της και προσφέρθηκε να την βοηθήσει να ξεκινήσει μια καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Το 2005 υπέγραψε συμφωνία με την Def Jam και από εκεί και μετά ήρθε η μεγάλη επιτυχία και η παγκόσμια αναγνώριση!

Πέρα από την καριέρα της στη μουσική, έχει κάνει και άλλα πράγματα. Έχει συμμετάσχει σε κινηματογραφικές ταινίες (Ocean’s 8, Battleship), αλλά έχει και τη δική της σειρά ρούχων και καλλυντικών!

Κι έτσι, η πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος περνάει σε αυτό το τιμητικό βήμα για την τραγουδίστρια. Μάλιστα, λίγο καιρό πριν είχε δηλώσει τα εξής:

“Είναι τώρα η πιο επιτυχημένη γυναίκα καλλιτέχνις σε ολόκληρη την υδρόγειο, κατά τη γνώμη μου αξίζει να αναγνωριστεί ως ζωντανός μύθος των Μπαρμπέιντος.”

Το μουσείο αναμένεται να δημιουργηθεί σε κτίριο στην οδό Γουέστμπερι της πρωτεύουσας των Μπαρμπέιντος έτσι ώστε οι τουρίστες που φθάνουν στον τερματικό σταθμό κρουαζιερόπλοιων ή βρίσκονται στο στάδιο Kensington Oval να μπορούν να το επισκέπτονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει, ήδη, το Rihanna Experience, στο Μουσείο Επιστημών στη Βοστόνη!

Εγώ, πάντως, λέω να περιμένω να γίνει το μουσείο και να πάω στα Μπαρμπέιντος!

Δες επίσης: Η Rihanna βρήκε τη σωσία της και η ομοιότητα είναι απλά εκπληκτική!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;