Ελένη Φουρέιρα: Τι είπε για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία;
Η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία!

Η Ελένη Φουρέιρα μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision 2019 έχει καταφέρει να απογειώσει την καριέρα της. Μάλιστα, έχει καταφέρει να κατακτήσει και το Ευρωπαϊκό κοινό. Και στα προσωπικά της, όμως, τα πάει μία χαρά!

Σε συνέντευξή της που έδωσε στο περιοδικό Celebrity, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία. Αναφέρθηκε, όμως, και σε προηγούμενες σχέσεις της!

Στην ερώτηση για το αν πιστεύει ότι έχει προστατέψει τη σχέση της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, η Ελένη Φουρέιρα είπε τα εξής:

“Ποτέ δεν μου άρεσε να εκτίθεμαι και δεν μου αρέσει επίσης να εκθέτω και τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου. Απλά πολλές φορές δεν μπορώ να το αποφύγω.

Όσο και να προσπαθείς, δεν είναι πάντα εύκολο να μη σε ανακαλύψουν οι παπαράτσι.

Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν. Και εκείνοι ήταν πολύτιμοι και ο άνθρωπός μου τώρα είναι πολύτιμος και όσοι ενδεχομένως έρθουν θα είναι πολύτιμοι.

Για κάποιο λόγο έχουμε επιτρέψει σε ορισμένους να βρεθούν τόσο κοντά μας στη ζωή, και αυτό σίγουρα τους καθιστά σημαντικούς.”

Δες ακόμα: Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει Loquita Challenge και είναι απλά υπέροχος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;