Καραμανλής: Όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο στο Μετρό πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας (vid)
Με αυστηρούς τόνους μίλησε ο Yπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Α. Καραμανλής, απευθυνόμενος σε όσους χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο

O Yπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Α. Καραμανλής, αναφέρθηκε, με αρκετά σκληρή γλώσσα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, κατά όσων χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χωρίς να πληρώνουν και να ακυρώνουν κανονικά εισιτήριο.

Αναφερόμενος, λοιπόν, στο φαινόμενο επιβίβασης στο Μετρό χωρίς την πληρωμή εισιτηρίου, ο Κώστας Καραμανλής υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι: «πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας, όποιος πολίτης μπαίνει στο Μετρό χωρίς εισιτήριο», ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την πρόθεση του Υπουργείου να οργανώσει σχετική καμπάνια για τον περιορισμό του φαινομένου.

Σύμφωνα με τον ίδιο:

«Αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και την Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες. Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τσάμπα στο Μετρό».

Δες ακόμα: Επαμεινώνδας Κορκονέας: Τι δήλωσε ο συνήγορός του για την αποφυλάκιση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;