8 τύποι φίλων που ΟΛΟΙ έχουμε στη ζωή μας!
Αυτούς τους φίλους τους έχουμε όλοι και τους αγαπάμε με τα ελαττώματά τους!

Οι φίλοι μας είναι αυτοί που μας βοηθάνε να μεγαλώσουμε, μας συμπαραστέκονται και είναι ουσιαστικά η οικογένεια που έχουμε επιλέξει. Κανείς μας δεν μπορεί χωρίς φίλους σε αυτή τη ζωή!

Είναι αυτοί με τους οποίους θα γελάσεις, θα κλάψεις, θα διασκεδάσεις, θα συγκινηθείς και θα σου πουν “στα έλεγα εγώ” όταν κάνεις κάτι λάθος. Τους αγαπάς και δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτούς.

Όμως, θα έχεις παρατηρήσει ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι τύποι φίλων. Όλοι έχουμε φίλους που έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Και αυτούς θα σου παρουσιάσω παρακάτω!

1. Η μητρική φιγούρα

Ο φίλος ή η φίλη που θέλει να σε προστατεύει και να σε προσέχει όσο μπορεί. Σου δίνει συμβουλές λες και είναι η μαμά σου, αλλά τον αγαπάς και θέλεις να τον έχεις στη ζωή σου. Ένα μεγάλο συν, είναι ότι δεν είναι τόσο φορτικός όσο οι γονείς σου.

2. Ο φωνακλάς

Όλοι έχουμε έναν φίλο, ο οποίος δε ξέρει τι θα πει ψίθυρος! Μάλλον, δεν το έχει κάνει ποτέ στη ζωή του. Ξέρεις ότι είναι στον χώρο γιατί τον ακούς από χιλιόμετρα μακριά και κάθε φορά γελάς που τον ακούς να μιλάει ΤΟΣΟ δυνατά.

3. Ο αστείος

Ο ζογκλέρ της παρέας. Αυτός που θα σας κάνει να γελάτε μέχρι δακρύων και όταν νιώθεις χάλια θα θέλεις να τον πάρεις τηλέφωνο για να σε κάνει να γελάσεις.

4. Αυτός που εξαφανίζεται

Τον παίρνεις τηλέφωνα και δεν το σηκώνει. Πας από το σπίτι του και δεν είναι εκεί. Με έναν μαγικό τρόπο εξαφανίζεται τελείως για κάποιο διάστημα και μετά επανέρχεται. Είναι και αρκετά κλειστός σαν άνθρωπος. Αλλά ξέρεις ότι όποτε τον χρειαστείς θα είναι εκεί!

5. Ο τρελός της παρέας

Αυτός που έχει τις πιο τρελές και ακραίες ιδέες. Αποφασίζει πράγματα στη στιγμή και δεν δέχεται όχι. Μάλλον, έχεις ζήσει πολύ ωραίες και διαφορετικές εμπειρίες μαζί του.

6. Ο φίλος που πίνει

Θα βγείτε για ένα χαλαρό ποτάκι και θα γυρίσετε στο σπίτι λιώμα. Είναι αυτός ο φίλος που του αρέσει το ποτό στην έξοδο και έχει άπειρες μεθυσμένες ιστορίες να πει!

7. Ο καριερίστας

Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, ασχολείται με τη σχολή και το μέλλον του. Σκέφτεται πάντα το τι πρέπει να κάνει για να πάει την καριέρα του στο επόμενο βήμα και πολλές φορές σε αγχώνει. Αλλά, έχει κάτι ιδιαίτερο, γι αυτό και τον κρατάς στη ζωή σου.

8. Ο “χαλασμένος”

Ο φίλος που έχει περάσει πάρα πολλά στη ζωή του. Έχει πληγωθεί συναισθηματικά, μπορεί η κατάσταση στο σπίτι του να μην ήταν και η καλύτερη και ξαφνικά βρίσκει μία παρέα που μπορεί να είναι, απλά, ο εαυτός του. Και, σχεδόν, σε όλους αρέσει το να βοηθάμε κάποιον να βρίσκει τον εαυτό του. Ελπίζω, μόνο, να μην είναι το project σου και να τον αγαπάς πραγματικά!

Δες ακόμα: 8 λόγοι που το να κάνεις διακοπές με την παρέα σου είναι απλά τέλειο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;