8 περίεργα και αστεία πράγματα που κάνεις όταν είσαι μόνος στο σπίτι!
Πες την αλήθεια! Κι εσύ τα κάνεις αυτά όταν είσαι μόνος στο σπίτι!

Όταν είσαι σπίτι σου και κάθεσαι μπορεί να κάνεις κάποια περίεργα πράγματα που δεν λες σε κανέναν. Είναι αυτή η μαγική ελευθερία του να μην έχεις κανέναν στον σπίτι μαζί σου που σε κάνει να νιώθεις και πάλι σαν παιδί!

Και δεν είναι ντροπή! Γιατί, σχεδόν, όλοι τα κάνουμε αυτά τα πράγματα όταν είμαστε μόνοι μας!

Είναι αστεία πράγματα που ντρέπεσαι να τα παραδεχτείς, αλλά σίγουρα τα έχεις κάνει και εσύ όταν δεν έχεις τι να κάνεις στο σπίτι σου και δεν υπάρχει κανένας τριγύρω!

1. Βγάζεις πολλές selfie

Βαριέσαι και παίζεις με το κινητό σου. Μάλιστα, θέλεις να βγάλεις κάποιες όμορφες selfie για να έχεις να ποστάρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Οπότε, ξεκινάς να βγάζεις selfie. Σίγουρα, θα σταματήσεις κάπου μετά τις 100!

2. Ψάχνεις στο Google το όνομά σου ή κάποιου φίλου σου

Θέλεις να δεις τι εμφανίζει η μηχανή αναζήτησης της Google όταν βάζεις το όνομά σου και είναι απόλυτα λογικό. Αλλά, κάποιες φορές ψάχνεις και τα ονόματα φίλων σου. Έτσι, για να σπάσεις πλάκα!

3. Μιλάς μόνος σου

Έχεις ακουστά τον εσωτερικό μονόλογο και το πόσο καλό κάνει σε εσένα και την ψυχολογία σου. Όταν είσαι μόνος σου, όμως, αυτός κάπως εξωτερικεύεται και μιλάς στον εαυτό σου!

4. Χορεύεις

Και όχι δεν εννοώ απλά βάζεις τέρμα τη μουσική και χορεύεις στον ρυθμό! Προσπαθείς να μάθεις τη χορογραφία ενός τραγουδιού από tutorial ή από βίντεο συναυλίας. Όλοι το έχουμε κάνει κι ας υποστηρίζουμε το αντίθετο!

5. Βλέπεις σειρές που ντρέπεσαι να πεις ότι τις παρακολουθείς

Μπορεί να έχεις φτιάξει στους φίλους και τους γνωστούς το προφίλ του πολύ σοφιστικές ανθρώπου, αλλά όταν είσαι μόνος σου σου αρέσει να βλέπεις σειρές που είναι σαπουνόπερες. Τις βλέπεις, σου αρέσουν, αλλά δεν το λες σε κανέναν!

6. Βλέπεις βιντεάκια με γάτες στο YouTube

Βαριέσαι στο σπίτι και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Η καλύτερη λύση είναι να χαθείς για ώρες στον κόσμο του διαδικτύου. Με έναν περίεργο τρόπο, αυτό που κάνουμε όλοι, είναι να χαζεύουμε αστεία βιντεάκια με γάτες στο YouTube. Η γάτα τελικά, συνδέεται υπέροχα με την μοναξιά!

7. Τρως περίεργα πράγματα

Βασικά, συνδυάζεις φαγητά μεταξύ τους που δε συνδυάζονται. Απλά θέλεις να φας κάτι εκείνη τη στιγμή και ότι βρεθεί μπροστά σου το τρως!

8. Μιλάς στο κατοικίδιό σου

Ξέρεις σε αυτή τη φωνή που είναι τόσο γλυκιά και ενοχλητική ταυτόχρονα. Αλλά, όταν είσαι μόνος στο σπίτι σου, ποιος θα σε ακούσει. Οπότε, μιλάς στο/ με το κατοικίδιό σου με αυτή τη φωνή.

Δες επίσης: 20 κινηματογραφικά ζευγάρια που οι ηθοποιοί που τα υποδύθηκαν δεν άντεχαν ο ένας τον άλλο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
 1