4 συχνές ερωτήσεις που κάνεις στον εαυτό σου για το μέλλον σου!
Σίγουρα, έχεις κάνει τις ερωτήσεις αυτές για το μέλλον σου στον εαυτό σου!

Το μέλλον είναι κάτι που μας τρομάζει! Είναι απρόβλεπτο και όσο να έχουμε προετοιμαστεί για ότι και να μας επιφυλάσσει πάντα μας πιάνει απροετοίμαστους.

Έχεις πιάσει αρκετές φορές τον εαυτό σου να σκέφτεται το μέλλον και το που θα σε βρει. Σε τι κατάσταση θα είσαι. Που θα είσαι και πώς θα είσαι. Όλα αυτά είναι λογικό να τα σκέφτεσαι, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι και να ζεις λίγο και τη στιγμή!

Όμως, εμείς θέλαμε να ρίξουμε μία ματιά στις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουμε στον εαυτό μας για το μέλλον μας.

1. Τι δουλειά θα κάνω;

Αυτή είναι μία ερώτηση που σε ανησυχεί πολύ. Έχεις αφιερώσει τόσο χρόνο από τη ζωή σου και έχεις περάσει τόση ταλαιπωρία για τις σπουδές σου, που θα ήθελες να είναι κάτι που σε εκφράζει και σε γεμίζει. Θέλεις να έχει σχέση με αυτό που σπουδάζεις τόσα χρόνια. Και έχεις ένα άγχος να βρεις αυτό το κάτι που θα σε κάνει να είσαι χαρούμενος με τη δουλειά σου!

2. Που θα είμαι;

Είναι μία γενική ερώτηση που όλοι θέλουμε να ξέρουμε την απάντηση. Από το αν θα είσαι στην Ελλάδα, στην πόλη που έχεις μεγαλώσει, αλλά και για το που θα είσαι συναισθηματικά, οικονομικά και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Αυτές είναι οι γενικές ερωτήσεις για το μέλλον που μας κάνει να ξυπνάμε το βράδυ και να τριγυρνάμε στο δωμάτιο σαν τρελοί!

3. Θα είμαι χαρούμενος;

Ειδικά αν έχεις περάσει μεγάλες δυσκολίες στη ζωή σου, θέλεις να δεις κάπου στο μέλλον μία ακτίνα φωτός που θα σου δείχνει ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλεις και πιστεύεις ότι αξίζεις τη χαρά και το να είσαι καλά σε ότι κι αν κάνεις. Και σε αγχώνει πάρα πολύ όλο αυτό! Αλλά, σου λέω και πάλι ζήσε τη στιγμή και ότι έχει να προσφέρει!

4. Σχέση;

Κάτι το οποίο μας αγχώνει πάρα πολύ όλους. Θέλουμε και ελπίζουμε να είμαστε σε μία ευτυχισμένη σχέση και να έχουμε όλες τις πτυχές της ζωής μας γεμάτες από ανθρώπους, από χαρούμενα συναισθήματα και ότι άλλο καλό μπορείς να σκεφτείς!

Δες επίσης: 15 τεχνολογικές καινοτομίες που σε κάνουν να θαυμάζεις την ανθρώπινη δημιουργικότητα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 2 
 0