Next Top Model: Ένα πρόσωπο- έκπληξη θα προστεθεί στο παιχνίδι!
Η επιστροφή του Next Top Model θα έχει και ένα πρόσωπο- έκπληξη! Ποιο λες να είναι;

Οι προετοιμασίες για το Next Top Model έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Ο δεύτερος κύκλος του πολύ επιτυχημένου διαγωνισμού μοντέλων έχει ξεκινήσει να γυρίζεται και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε να επιστρέψει στις οθόνες μας. Όμως, η Realnews έκανε μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στον δεύτερο κύκλο του διαγωνισμού αυτού θα δούμε ένα πρόσωπο έκπληξη. Πρόκειται για το γνωστό μοντέλο, Βίκυ Κουλιανού!

Η Βίκυ Κουλιανού είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα που έχουν βγει από τον ελληνικό χώρο του μόντελινγκ. Έκανε πολύ μεγάλη καριέρα τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 και φαίνεται πως μέσα του Next Top Model θα επιστρέψει στην τηλεόραση!

Σύμφωνα με την Real Life, η Βίκυ Κουλιανού θα εισβάλλει στη νέα σεζόν του ριάλιτι μόδας, παρέχοντας συμβουλές στα επίδοξα μοντέλα ως μάνατζέρ τους. Και, πραγματικά, θα ήταν μία πολύ όμορφη και ξεχωριστή αλλαγή από τον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Η εμπειρία της στις πασαρέλες, σε φωτογραφήσεις και οι συνεργασίες με Έλληνες και ξένους σχεδιαστές αποτελούν σημαντικά προσόντα που θα μπορέσει να μοιραστεί με τα κορίτσια του ριάλιτι. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Βίκυ Κουλιανού θα βρίσκεται δίπλα στα μοντέλα, θα τους δίνει συμβουλές και θα τις βοηθά όταν περνούν δύσκολα.

Δες ακόμα: Μικαέλα Φωτιάδη: Η πρώην παίκτρια του GNTM άλλαξε look και είναι πολύ εντυπωσιακή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;