Dead to Me: Η μαύρη κωμωδία του Netflix που θα σε κάνει να κολλήσεις!
To Dead to Me είναι η μαύρη κωμωδία του Netflix που πρέπει να δεις αυτό το καλοκαίρι!

Το Netflix προσφέρει συνέχεια πρωτότυπο περιεχόμενο και είναι λογικό κάποιες σειρές ή ταινίες που προσφέρει η πλατφόρμα να χαθούν μέσα στο χαμό με τις πολλές επιλογές που έχεις. Μία από αυτές είναι και το Dead to Me! Μία μαύρη κωμωδία που θυμίζει το Desperate Housewives και δε θα μπορέσεις να ξεκολλήσεις!

Η σειρά αποτελείται από δέκα επεισόδια (ενώ πολύ σύντομα θα δούμε και τη δεύτερη σεζόν της) μισής ώρας και θα κλάψεις και θα γελάσεις σε ίση ποσότητα. Το μόνο σίγουρο είναι δεν πρέπει να τη χάσεις!

Η ιστορία έχει να κάνει με δύο γυναίκες οι οποίες γνωρίζονται σε μία ομάδα που βοηθάει στο να διαχειριστείς το πένθος σου. Η Jen (η απίστευτη Christina Applegate) έχασε τον σύζυγό της σε ένα τροχαίο, όπου το αμάξι που τον χτύπησε, τον άφησε να πεθάνει και εξαφανίστηκε. Πέρα από την εμμονή της για να βρει ποιος σκότωσε τον άντρα της έχει να προσέξει και δύο παιδιά, το ένα στην εφηβεία, το άλλο πιο μικρό, αλλά και να τα βγάλει πέρα με τη δουλειά της.

Η Judy (η Linda Cardellini στα καλύτερα της) έχει χάσει τον άντρα της από έμφραγμα ή έτσι, τουλάχιστον, υποστηρίζει. Δε θέλω να μπω πιο βαθιά στην ιστορία της (αν και τη μαθαίνεις αρκετά νωρίς, μόλις στο δεύτερο επεισόδιο). Αξίζει να την ανακαλύψεις μόνος σου.

Το Dead To Me, λοιπόν, είναι μία σειρά που ακροβατεί με έναν μοναδικό τρόπο ανάμεσα στον πόνο, στο πένθος, στο χιούμορ και στην πραγματικότητα που αφήνει πίσω της μία τέτοια κατάσταση. Σίγουρα έχει αρκετά στοιχεία που χαρίζουν μυστήριο και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά μη ξεχνάς ότι είναι σειρά.

Τη σειρά αυτή δημιούργησε η Liz Feldman και η πένα της σε κάνει να δεθείς και με τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες το ίδιο. Ακόμη και αν διαφωνείς με τις επιλογές της κάθε μίας, μπορείς να καταλάβεις από που πηγάζουν και που θέλουν να πάνε.

Σε όλα αυτά, βέβαια, μεγάλο ρόλο έχουν οι δύο πρωταγωνίστριες! H Christina Applegate άξια κέρδισε μία υποψηφιότητα για Α’ Γυναικείο Ρόλο σε Κωμωδία για τα Βραβεία Emmy 2019, καθώς η ερμηνεία της είναι ο ορισμός του σωστού πένθους στην οθόνη. Αν υπάρχει αυτή η έκφραση. Υπόκωφος, με νεύρα που δεν ξέρεις πότε θα ξεσπάσουν και ένα χιούμορ που συναντάς μόνο όταν οι άνθρωποι είναι στις πιο δύσκολες στιγμές τους.

Η Cardellini από την άλλη έχει τον πιο δύσκολο ρόλο και σε κάνει να θέλεις να προσέξεις κάθε κίνησή της, κάθε της μορφασμό για να την καταλάβεις. Για να μπορέσεις να τρυπήσεις αυτό το τόσο φιλικό και προσιτό εξωτερικό περίβλημα! Μπορεί στην αρχή να πεις ότι δεν είναι και τόσο καλή, αλλά σιγά- σιγά, θα καταλάβεις ότι είναι μία ερμηνεία με χειρουργική ακρίβεια!

Το Dead To Me αποτελεί την απάντηση στο Desperate Housewives και φέρνει τη σειρά αυτή στο 2019. Και θα στο θυμίσει πολύ, καθώς πρόκειται για δύο ευκατάστατες γυναίκες, όμορφες, σε ωραία σπίτια και ένα μυστήριο που θέλεις να φτάσεις στο τέλος του.

Να δούμε αν και αυτή η σειρά θα μας κρατήσει συντροφιά για όσο κατάφερε το Desperate Housewives!

Δες ακόμα: La Casa de Papel: Οι μικρές και μεγάλες εκπλήξεις του 3ου κύκλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;