5 συνήθειες που έχουν ΟΛΟΙ οι φοιτητές!
Κάθε φοιτητής έχει αυτές τις συνήθειες!

Είσαι φοιτητής και, όπως, όλοι οι φοιτητές θέλεις να ζήσεις τη φοιτητική ζωή σου στο έπακρο! Θα σου πω ότι καλά κάνεις, αλλά τείνεις να έχεις και κάποιες λάθος συνήθειες.

Καλό είναι να βγαίνεις, να πηγαίνεις βόλτες, να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, αλλά όλα αυτά θα πρέπει να είναι σε ισορροπία με τη σχολή σου και το Πανεπιστήμιο. Δεν μπορείς να αφήνεις το ένα πίσω! Και πόσο μάλλον, τη σχολή σου!

Αλλά πέρα από αυτό έχεις και κάποιες συνήθειες που κάνουν κακό στον οργανισμό σου και θα πρέπει να τις αλλάξεις σύντομα!

1. Κοιμάσαι λίγο

Για να βγεις και να κάνεις όσα θέλεις μέσα στη μέρα, αλλά και να πας στη σχολή σου το πρωί, κοιμάσαι ελάχιστα. Αυτό κάνει κακό στον οργανισμό σου που πρέπει να ξεκουράζεται και να παίρνει δυνάμεις. Επίσης, κάνει κακό και στο μυαλό σου και στη μνήμη σου.

2. Δε τρως σωστά

Ένα πρόβλημα που θα συνταντήσεις και σε μεγαλύτερη ηλικία. Αλλά, άμα, πειθαρχήσεις τον εαυτό σου και φτιάξεις ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής από τα φοιτητικά σου χρόνια θα δεις ότι μετά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να το συνεχίσεις και στην ενήλικη ζωή σου.

3. Δε διαβάζεις μέσα στο εξάμηνο

Θα πρέπει να φτιάξεις ένα πρόγραμμα για να διαβάζεις μέσα στο εξάμηνο και να μην τα αφήνεις όλα για τελευταία στιγμή. Έτσι και πιο εύκολα θα περνάς τα μαθήματα και θα δεις ότι η ύλη θα είναι παιχνιδάκι στο τέλος!

4. Δε γυμνάζεσαι

Δε φτάνει που παραγγέλνεις συνέχεια, δεν κάνεις και καθόλου γυμναστική. Προτιμάς να πας να αράξεις στο σπίτι ενός φίλου σου ή να βγείτε, παρά να πας μία ώρα στο γυμναστήριο. Μέγα λάθος! Θα δεις ότι στο γυμναστήριο θα ξεδίνεις και θα χαλαρώνεις αρκετά. Συν του ότι κάνει πολύ καλό στον οργανισμό σου!

5. Βγαίνεις μόνο βράδυ

Πας σε κλαμπ και ξενυχτάς! Καλό θα ήταν να πας και μία βόλτα μέρα! Να δεις την περιοχή που σπουδάζεις ή  και να σε δει λίγος ήλιος!

Δες επίσης: Φοιτητική ζωή: 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις μέσα στο καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;