ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Ανακοινώνονται τα οριστικά αποτελέσματα!

Από neolaia.gr Team 26 Ιουλίου 2019

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Δείτε αναλυτικά!

Από σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου και μέχρι την Δευτέρα 29 Ιουλίου το πρωί, αναμένεται να αναρτηθούν στο www.oaed.gr τα τελικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2019, το οποίο απευθύνεται σε όλους και όλες εκείνους τους/τις δικαιούχους των δελτίων κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ.

Οι δικαιούχοι τoυ Μητρώου «Δικαιούχων – Ωφελουμένων» δε χρειάζεται να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς διαδικασία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά με τη χρήση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.

Η Επιταγή είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά, ο οποίος αποτυπώνεται τόσο στο Οριστικό Μητρώο όσο και στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι την 26η Ιουλίου 2020 εφόσον αυτά ανακοινωθούν σήμερα.

Οι δικαιούχοι έχοντας αυτόν τον αριθμό και μόνο, μπορούν να επικοινωνούν με το τουριστικό κατάλυμα που επιθυμούν από το Μητρώο Παρόχων για κρατήσεις δωματίων.

Οι πάροχοι με τη σειρά τους, ελέγχουν την ύπαρξη Επιταγής και την ενεργοποιούν, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ.

Οι δικαιούχοι που έχουν αποδεκτές ενστάσεις, εφόσον δεν έχουν συμπεριληφθεί στο Μητρώο οι ίδιοι ή ωφελούμενα μέλη τους, προς καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα πρέπει να επικοινωνούν με τις αρμόδιες Υπηρεσίες ΚΠΑ2 για να ενημερωθούν για την υλοποίηση του αιτήματός τους, καθώς η αποδοχή της ένστασης δε συνεπάγεται σε κάθε περίπτωση και την έκδοση επιταγής, αλλά την επίλυση του συγκεκριμένου θέματος για το οποίο έγινε λόγος στην ένσταση.

Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού θα διαρκέσει 12 μήνες, από την 27η Ιουλίου 2019 έως την 26η Ιουλίου 2020, εάν και εφόσον ανακοινωθούν τελικά σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα.

Πηγή: Dikaiologitika.gr

Δείτε ακόμα: Επίδομα παιδιού Α21: Οδηγίες για όσους/όσες τους κόπηκε το επίδομα

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486