8 φράσεις που δεν πρέπει ποτέ να πεις σε μία σχέση!

Από neolaia.gr Team 26 Ιουλίου 2019

Υπάρχουν και κάποιες φράσεις που δεν πρέπει να πεις με ΤΙΠΟΤΑ στη σχέση σου!

Οι σχέσεις είναι μία περίεργη κατάσταση. Τα πράγματα είναι τόσο απλά, αλλά ταυτόχρονα τόσο πολύπλοκα που πολλές φορές δε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ή να πεις.

Δε ξέρεις πώς το αντιμετωπίσει ο άλλος και δε ξέρεις πώς θα ακουστεί. Γι αυτό σου έχω κάποια πράγματα που δεν πρέπει να πεις ΠΟΤΕ στη σχέση σου, αν θέλεις να λειτουργήσει σωστά και να έχει διάρκεια!

1. Είσαι πάντα τόσο…

Εκτός αν αυτό που ακολουθεί είναι κομπλιμέντο, οτιδήποτε άλλο δεν πρέπει να ειπωθεί γιατί θα πληγώσεις τον άλλο και θα του κάνεις περισσότερο κακό από ότι καλό! Δε θα το διορθώσει, απλά θα το πάρει αρνητικά!

2. Γιατί δεν είσαι περισσότερο σαν τον…

Η σύγκριση με ένα άλλο οποιοδήποτε άτομο δεν είναι καλό για τον σύντροφό σου. Δεν μπορεί να είναι κανείς άλλος παρά ο εαυτός του.

3. Άστο, θα το κάνω εγώ

Τον υποτιμάς και δεν πρέπει!

4. Δεν κάνεις τίποτα σωστά

Δηλώνει ότι τον κρίνεις σε ότι και να κάνεις. Δε θα μπορέσει να είναι ο εαυτός του και να αφεθεί ελεύθερος στη σχέση σας. Θα νιώθει ότι εξετάζεται συνεχώς! Κι όλα είναι ένα τεστ!

5. Δεν με νοιάζει

Στην πραγματικότητα σε νοιάζει, αλλιώς δε θα συζητούσες το θέμα ή δε θα ήσουν στη σχέση.

6. Απλά ξέχνα το

Πρέπει να εξηγήσεις στον άλλο ότι και να είναι αυτό που σε ώθησε στο να πεις τη φράση αυτή. Πρέπει να τον κάνεις να σε καταλάβει καλύτερα. Δεν μπορεί απλά να διαβάσει το μυαλό σου!

7. Είσαι τρελός

Ένα μεγάλο ΌΧΙ είναι η φράση αυτή. Ακόμη και στα νεύρα σου, θα πρέπει να σκεφτείς κάποια άλλη φράση για να πεις αυτό που θέλεις και όχι την συγκεκριμένη!

8. Εάν με αγαπάς, θα μου αγοράσεις…

Η αγάπη, η σχέση, ο έρωτας, δεν κρίνονται με λεφτά και τα πόσα αντικείμενα μπορεί να σου προσφέρει ο άλλος!

Δες επίσης: 13 λάθη που δεν πρέπει με ΤΙΠΟΤΑ να κάνεις σε μία σχέση!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486