4 τρόποι για να περάσεις υπέροχες και οικονομικές διακοπές!

Από neolaia.gr Team 25 Ιουλίου 2019

Μπορείς να περάσεις πολύ οικονομικές διακοπές με τους τρόπους αυτούς!

Οι διακοπές το καλοκαίρι και, ειδικά, τον Αύγουστο δεν είναι και πολύ οικονομικές. Επειδή, τότε είναι η περίοδος που η Ελλάδα γεμίζει με τουρίστες και οι περισσότεροι παίρνουν άδεια από τη δουλειά του και κλείνουν πολλές εταιρίες. Όμως, πώς θα καταφέρεις να περάσεις οικονομικές διακοπές φέτος το καλοκαίρι;

Δε θέλεις να χαλάσεις πολλά λεφτά και είναι λογικό. Θέλεις να βρεις τρόπους για να περάσεις οικονομικές διακοπές, αλλά και να δεις διαφορετικά μέρη. Γι αυτό δες τους παρακάτω τρόπους και μπορείς να προσπαθήσεις έναν από αυτούς!

1. Camping

Ελεύθερο ή οργανωμένο! Είναι μία εμπειρία που αν δεν έχεις ζήσει, πρέπει να τη ζήσεις και, ίσως, την αγαπήσεις! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία σκηνή, ένα στρώμα και είσαι έτοιμος. Το μόνο που έχεις να πληρώσεις είναι τα εισιτήριά σου για το μέρος που θέλεις να πας και ότι χαλάσεις σε φαΐ εκεί! Που σε κάθε νησί, ή μέρος, μπορείς να βρεις φτηνούς τρόπους για να φας κάτι ωραίο και χορταστικό. Πάντα τα σουβλάκια είναι μία καλή λύση!

2. Διακοπές στο σπίτι

Το μόνο που έχεις να χαλάσεις είναι οι βενζίνες του αμαξιού. Κάνε ένα πλάνο και κάθε μέρα πήγαινε και σε διαφορετική παραλία ή σε κάποιο κοντινό μέρος που είναι παραλιακό. Μπορείς εύκολα να εξερευνήσεις τα κοντινά μέρη στο σπίτι σου, που μέχρι τώρα δεν ήξερες ότι είναι τόσο ωραία και μοναδικά!

3. Σε εξοχικό φίλου

Όλο και κάποιος φίλος σου θα έχει κάποιο εξοχικό είτε σε κάποιο νησί, είτε σε κάποια παραλιακή περιοχή. Κανόνισε με την παρέα σου να περάσεις κάποιες μέρες εκεί και θα δεις ότι είναι ότι χρειάζεσαι από το καλοκαίρι σου. Δε χρειάζεται να χαλάσεις καν λεφτά σε φαγητό και τέτοια. Απλά θα τα εφοδιαστείτε όλα από ένα σούπερ μάρκετ και η ζωή σας θα είναι σπίτι, πλάκα και μπάνιο!

4. Πήγαινε στο εξωτερικό

Όταν όλοι έρχονται στην Ελλάδα για τον ήλιο και την καλοπέραση, εσύ πήγαινε εκεί που πάνε όλοι τον χειμώνα. Βλέπεις, και οι αεροπορικές εταιρίες, αλλά και τα ξενοδοχεία ξέρουν πότε έχουν μεγαλύτερη ζήτηση οι διάφοροι προορισμοί και τότε είναι που ανεβαίνουν οι τιμές. Οπότε, το καλοκαίρι χώρες, όπως η Αγγλία, η Σουηδία και άλλες βόρειες, δεν έχουν τόση ζήτηση. Κι έτσι και διακοπές θα κάνεις, και θα δεις μία άλλη χώρα και θα χαλάσεις λίγα λεφτά!

Δες ακόμα: 4 λόγοι που αξίζει να κάνεις διακοπές στο σπίτι σου!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486