emJoy: Από εκπαιδευτικούς για εκπαιδευτικούς
Μάθε περισσότερα εδώ!

Το emJoy education είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Ελσίνκι της Φινλανδίας. Έχει σκοπό να φέρει κοντά εκπαιδευτικούς και άτομα που ασχολούνται με την εκπαίδευση των παιδιών από όλο τον κόσμο.

Γιατί να έρθεις στα events μας;

1. Θέλουμε να μοιραστούμε σύγχρονα εκπαιδευτικά συστήματα, έρευνες, ιδέες, εμπειρίες, μυστικά και συμβουλές για τρόπους διδασκαλίας σε διαφορετικές χώρες, χωρίς περιορισμό στα σύνορα.

2. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ενεργή κοινότητα με απώτερο σκοπό να μπορούν τα παιδιά μας να μαθαίνουν με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο.

Σε ποιους απευθυνόμαστε;

Απευθυνόμαστε σε εκπαιδευτικούς κάθε είδους και βαθμίδας, γονείς, παιδοψυχολόγους, ερευνητές και σε όλους όσους επιθυμούν να συμβάλλουν στην εκπαίδευση των παιδιών.

Αγαπάς τα παιδιά; Πιστεύεις στη δύναμη της εκπαίδευσης; Δε χρειάζεται να είσαι καν εκπαιδευτικός! Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορείς να βοηθήσεις και εσύ στην εκπαίδευση τους, τότε απευθυνόμαστε και σε εσένα!

Πού μπορείς να μας γνωρίσεις;

Το emJoy έχει τρέχοντα event στις 3 χώρες που βρίσκονται τα μέλη της, δηλαδή Φινλανδία, Ελβετία και Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε όλα μας τα event εδώ.

To επόμενο και μεγαλύτερο μας event είναι το πρώτο Joyful Festival of Education Conference στην Αθήνα που θα γίνει το σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου στο Golden Age Hotel.

  • Θα έχουμε καταξιωμένους ομιλητές και συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη.
  • Θα συζητήσουμε για το διάσημο εκπαιδευτικό σύστημα της Φινλανδίας, για τον ρόλο της μουσικής και του αισθητηριακού παιχνιδιού, πώς μπορεί ένας εκπαιδευτικός να εξελιχθεί και να εμπλουτίσει τις πρακτικές του και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.
  • Θα έχουμε επίσης διαδραστικά εργαστήρια στο χώρο του ξενοδοχείου αλλά και σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει με επιλογή για ατομικό, φοιτητικό και, πιο οικονομικό, ομαδικό εισιτήριο. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Όπως είπε ο Πλούταρχος:

“Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει αλλά μια φωτιά που πρέπει ν’ ανάψει.”

Σκοπός του emJoy είναι να ανάψει αυτή τη φωτιά και ξέρουμε ότι αυτό είναι δυνατόν αν δουλέψουμε όλοι μαζί!!

Ακολουθήστε μας στα social media: @emjoyeducation

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;