Τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να διατηρήσεις τη σχέση σου μέσα στο καλοκαίρι!
Τα βήματα αυτά θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τη σχέση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Το να διατηρήσεις τη σχέση σου μέσα στο καλοκαίρι είναι κάπως δύσκολο. Εκτός, αν μένετε μαζί, που σαν φοιτητές δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο.

Για να τα καταφέρεις, όμως, υπάρχουν τρία απλά βήματα που πρέπει να πάρεις και θα διαπιστώσεις ότι τελικά η απόσταση και η σχέση την περίοδο του καλοκαιριού δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

1. Μιλήστε όποτε μπορείτε

Είτε μέσω μηνυμάτων, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω κάποιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Πρέπει να βρεις το χρόνο να κρατάς επαφή με τον σύντροφό σου και να μιλάτε για καθημερινά πράγματα. Η απόσταση είναι αρκετή για να φέρει προβλήματα στη σχέση σου. Σκέψου τι μπορεί να κάνει και το να μην μιλάτε καθόλου!

2. Κάντε κάτι μαζί τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα

Αν μένετε σε διαφορετικές πόλεις μπορείτε να μιλήσετε μέσω skype. Να φτιάξετε να φάτε κάτι μαζί, ή απλά να πιείτε έναν καφέ και να τα πείτε πρόσωπο με πρόσωπο. Αλλιώς, μπορείτε να περάσετε μία ολόκληρη μέρα μαζί. Να πάτε για μπάνιο, να πάτε σινεμά ή οτιδήποτε άλλο σας έρχεται στο μυαλό!

3. Πρέπει να εκτιμήσεις το χρόνο που περνάτε μαζί

Είναι ο πιο σημαντικός χρόνος για τη σχέση σου. Αυτές οι ώρες που περνάτε οι δύο σας και μιλάτε, κάνετε πράγματα, ή απλά κάθεστε μαζί. Σας κάνουν να δένεστε περισσότερο και να είστε πιο κοντά! Οπότε, μέσα στο καλοκαίρι αυτός ο χρόνος είναι ακόμη πιο πολύτιμος και πρέπει να του δίνετε μεγαλύτερη σημασία!

Δες επίσης: 7 σημάδια που σου αποδεικνύουν ότι πρέπει να χωρίσεις άμεσα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;