Η Rihanna βρήκε τη σωσία της και η ομοιότητα είναι απλά εκπληκτική!
Η Rihanna μοιράστηκε στο Instagram της μία φωτογραφία ενός κοριτσιού που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Όλοι κάπου στον κόσμο έχουμε κάποιον που μας μοιάζει σαν δύο σταγόνες νερό. Τουλάχιστον, έτσι λένε. Αλλά, όταν τον βρίσκεις παθαίνεις ένα σοκ με την ομοιότητα που έχεις μαζί του. Κάτι παρόμοιο έπαθε και η Rihanna όταν βρήκε τη σωσία της!

Η πετυχημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της μία φωτογραφία από ένα κοριτσάκι το οποίο είναι ΙΔΙΟ η Rihanna! Άμα δεις τη φωτογραφία θα πάθεις πλάκα με την ομοιότητά τους.

Αρχικά, την φωτογραφία του κοριτσιού ανέβασε η μητέρα του @iambriakay στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram. Και η φωτογραφία έγινε αμέσως viral!

Μάλιστα, πολλοί ήταν και οι celebrities που έτρεξαν να σχολιάσουν την ομοιότητα αυτή! Με πρώτη από όλους την Tyra Banks που ανέβασε την ίδια φωτογραφία που μοιράστηκε η Rihanna, γράφοντας στην λεζάντα:

“Βοήθεια. Ας με βοηθήσει κάποιος να βρω τον μίνι κλώνο της Rihanna.”

Ενώ, πολλοί ακόμη διάσημοι σχολίασαν την ομοιότητα αυτή. Η Priyanka Chopra έγραψε ένα απλό “Ουάου” (το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό) και ο Snoop Dogg αστειευόμενος ρώτησε την Rihanna “Πότε έκανες μωρό;”. Η Καντίγια Χακ, μια από τις καλύτερες φίλες της Κλόε Καρντάσιαν σχολίασε επίσης τη φωτογραφία γράφοντας “Τουλάχιστον θα ξέρεις πώς θα μοιάζει η κόρη σου”.

Η ίδια η γνωστή τραγουδίστρια, πάντως, στη φωτογραφία του μικρού κοριτσιού που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε:

“Παραλίγο να μου πέσει το τηλέφωνο. Μα πώς γίνεται;”

Δες τη σχετική ανάρτηση και είμαι σίγουρος πώς κι εσύ θα μείνεις άφωνος με την ομοιότητα του κοριτσιού και της γνωστής τραγουδίστρια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

almost drop my phone. how?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Δες επίσης: Rihanna: Η πιο πλούσια τραγουδίστρια στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;