5 δραστηριότητες που θα κάνουν την εβδομάδα σου πολύ ξεχωριστή!

Από neolaia.gr Team 24 Ιουλίου 2019

Η εβδομάδα σου μπορεί να γίνει τελείως διαφορετική με αυτές τις δραστηριότητες!

Μέσα στην εβδομάδα δεν έχεις και πολύ προσωπικό χρόνο. Τρέχεις με τη δουλειά, τη σχολή και ότι άλλο μπορεί να έχεις να κάνεις. Γι αυτό πρέπει να βρεις λίγο χρόνο για να σπάσεις τη ρουτίνα και να κάνεις κάποια διαφορετικά πράγματα.

Γι αυτό σου έχω μία λίστα με όλα αυτά που μπορείς να κάνεις μέσα στην εβδομάδα σου και δεν τα είχες σκεφτεί! Τι λες, πάμε να τα δούμε;

1. Επισκέψου έναν αρχαιολογικό χώρο

Η Ελλάδα είναι γεμάτη με αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και διάφορα τέτοια πράγματα. Άρα, μέσα στην εβδομάδα σου μπορείς να επισκεφτείς ένα, δύο τέτοια μέρη. Και θα ξεχαστείς από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και θα μάθεις κάτι για την ιστορία μας.

2. Πήγαινε σε μία άλλη περιοχή για βόλτα

Ειδικά, αν μένεις στην Αθήνα οι επιλογές που έχεις είναι άπειρες. Άρα, μπορείς τα απογεύματά σου να τα περνάς και σε διαφορετικές περιοχές της πόλης. Να ανακαλύψεις καινούρια μέρη και στέκια.

3. Πήγαινε βόλτα σε ένα πάρκο

Πάρε τα ακουστικά σου, βάλε μουσική και πήγαινε σε ένα πάρκο της πόλης για να περπατήσεις και απλά να χαθείς στις σκέψεις σου. Είναι κάτι απλό και μπορείς να το κάνεις κάθε μέρα!

4. Πήγαινε σινεμά

Το να πηγαίνεις σινεμά είναι κάτι που έχεις συνηθίσει να κάνεις με παρέα. Αν σου έλεγα, όμως, να πας μόνος σου; Στην Ελλάδα, κάποιες μέρες τις εβδομάδας τα σινεμά έχουν εκπτώσεις, οπότε, μπορείς να επιλέξεις τη μέρα αυτή για να αρχίσεις να βλέπεις ταινίες μόνος σου. Θα δεις ότι είναι μία ξεχωριστή εμπειρία!

5. Πήγαινε σε μία παραλία

Μετά τη δουλειά, ή αν είσαι φοιτητής το πρωί, μπορείς να πας σε μία από τις παραλίες της Αθήνας. Να κάνεις το μπάνιο σου και να δροσιστείς. Είναι κάτι που θα σε χαλαρώσει και θα σε αναζωογονήσει!

Δες επίσης: 4 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να σπάσεις την ανία της Τετάρτης!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486