10 συμβουλές για εσένα που ετοιμάζεσαι να φύγεις για διακοπές!
Γιατί και οι διακοπές θέλουν σωστή προετοιμασία!

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι αυτές που θα σου εξασφαλίσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας! Και φτάνει ο καιρός που σιγά- σιγά όλοι προετοιμαζόμαστε για τις πρώτες μας μικρές αποδράσεις!

Και πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα. Να πάρεις όλα αυτά που χρειάζεσαι, αλλά και να αφήσεις πίσω σου άλλα τόσα που δεν χρειάζεσαι, όπως το άγχος και η πίεση.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι αυτές που θα σε γεμίσουν ενέργεια και δύναμη για τον χειμώνα που έρχεται ενώ θεωρείται μια φάση όπου η ανεμελιά επικρατεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεχνάμε κάποια πράγματα που ίσως είναι αρκετά σημαντικά. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να στα θυμίσουμε!

1. Μη ξεχάσεις ταυτότητα, διαβατήριο ή όποιο άλλο επίσημο έγγραφο που δείχνει ποιος είσαι! Δεν ξέρεις πότε πώς μπορείς να σου χρειαστεί. Από το πιο απλό και αστείο περιστατικό, μέχρι να μπορέσεις να ταξιδέψεις. Μη ξεχνάς, και τα πλοία κάνουν έλεγχο ταυτοτήτων!

2. Πάρε μαζί σου κάποιο κουτί βοηθειών γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Βάλε τα βασικά και κυρίως κρέμες για τσιμπήματα και άλλα τέτοια. Το καλοκαίρι, ενώ είναι πολύ ωραίο, μπορεί να κρύβει κινδύνους. Οπότε, προετοιμάσου κατάλληλα!

3. Φρόντισε να έχει πληρώσει όλους τους λογαριασμούς που λήγουν ή κάποια οφειλή που σε φοβίζει. Για να μην το σκέφτεσαι καθόλου κατά τη διάρκεια των διακοπών σου!

4. Μη ξεχάσεις να βάλεις κάρτα στο κινητό σου. Μπορεί το μέρος που θα πας να μην έχει καλό wi-fi και να χρειαστείς κάποια MB.

5. Φρόντισε να μην έχεις βαριές αποσκευές. Ειδικά αν ταξιδεύεις με το ΚΤΕΛ, πρόσεχε να μην πάρεις πολλά γιατί μετά θα είναι δύσκολο να τα κουβαλήσεις. Επίσης, είναι σίγουρο ότι δε θα τα βάλεις όλα!

6. Πάρε μαζί σου ένα παγωμένο μπουκάλι νερό! Παντού και πάντα θα χρειαστείς ένα μπουκάλι νερό. Μάλιστα, μπορείς να πάρεις ένα θερμός για να σου διατηρεί το νερό σε καλή και δροσερή θερμοκρασία!

7. Αν είσαι από τους ταξιδιώτες που θα πάρουν το αυτοκίνητο τους για να βρεθούν στον προορισμό της επιλογής τους, τότε ενημερώσου για τις τιμές των διοδίων αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν στους δρόμους για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

8. Ετοίμασε ένα καλό πρωινό και φρόντισε να μην παραλείψεις την επίσκεψη στην τουαλέτα. Πολλές έρευνες έχουν δείξει πως όσοι δεν κάνουν αυτά τα δυο πράγματα δεν έχουν ευχάριστο ταξίδι.

9. Η τσάντα σου να έχει μόνο τα απαραίτητα.Μη ξεχνάς πως στα λιμάνια και στα ΚΤΕΛ, κυκλοφορούν επιτήδειοι που με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσουν να κερδίσουν κάτι από εσένα. Τα μάτια σου ανοιχτά.

10. Άσε τη γκρίνια στην άκρη και προσπάθησε να απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς τη διαδρομή αλλά και το μέρος. Βγάλε φωτογραφίες, ανήρτησε τες στο λογαριασμό και πέρνα ΤΕΛΕΙΑ! Αλλά, μπορείς και να πετάξεις στην άκρη το κινητό σου για τις μέρες αυτές!

Δες ακόμα: 4 μοναδικά πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτό το καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;