Ετοιμάζει τρίτη ταινία Kill Bill ο Quentin Tarantino;
Ο Quentin Tarantino μίλησε για τρίτη ταινία Kill Bill και έχουμε ενθουσιαστεί!

O Quentin Tarantino έχει αρχίσει την προώθηση της νέας τους ταινίας Once Upon a Time… in Hollywood και έχει απαντήσει σε αρκετές ερωτήσεις για το μέλλον της καριέρας του. Ο γνωστός σκηνοθέτης έχει πει ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του με τη δέκατη ταινία του, αλλά όπως τα λέει, μάλλον, θα έχει και συνέχεια!

Ο Quentin Tarantino, που λες, έχει ήδη εμπλακεί με μία ταινία Star Trek, που γράφει το σενάριο και την ετοιμάζει. Όμως, σε ένα podcast που εμφανίστηκε έκανε μία δήλωση που δεν περιμέναμε. Μίλησε για το Kill Bill vol. 3!

Μετά την τεράστια επιτυχία των δύο πρώτων Kill Bill, ο σκηνοθέτης είχε κάνει λόγο για μία τρίτη ταινία στην οποία θα επέστρεφε η γνωστή σε όλους “Νύφη”, Uma Thurman. Αλλά, μέχρι τώρα δεν είχαμε ακούσει κάτι άλλο για την ταινία αυτή.

Μέχρι τώρα!

Ο σκηνοθέτης είπε, συγκεκριμένα, τα εξής:

“Εγώ κι η Uma μιλήσαμε πρόσφατα γι’ αυτό, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Το έχω σκεφτεί και παραπάνω. Κυριολεκτικά την προηγούμενη βδομάδα το συζητήσαμε. Αν οποιαδήποτε μεταγενέστερη ταινία μου προκύψει από προηγούμενη, αυτή θα ήταν ένα τρίτο Kill Bill.”

Εμείς έχουμε ενθουσιαστεί ήδη!

Δες επίσης: Κάννες 2019: Ο Brad Pitt και ο Leonardo DiCaprio έκλεψαν τις εντυπώσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;